Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ντέρμπι χωρίς κόσμο ο Παναθηναϊκός!!

Χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του, λόγω περσινής τιμωρίας, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου στο βαθμολογικό ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ντέρμπι χωρίς κόσμο ο Παναθηναϊκός
Με στόχο την τετράδα, αλλά χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του θα υποδεχτεί ο Παναθηναϊκός τον Φοίνικα Σϋρου στην πέμπτη αγωνιστική της Volleyleague.

Οι «πράσινοι» εκτίουν την τιμωρία που «κουβαλάνε» από πέρυσι και θα αγωνιστούν με άδειες εξέδρες, όμως ο στόχος της τετράδας παραμένει για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, σε ένα ιδιαίτερο ματς για τον ίδιο, αφού θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Ο λίμπερο του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είπε για τον αγώνα με τον Φοίνικα και τις απαιτήσεις του ρόλου του: «Είμαστε πολύ καλά σαν ομάδα μετά και τη νίκη επί της ΑΕΚ. Δείξαμε μεγαλύτερη βελτίωση. Είναι δύσκολος ο αγώνας που έχουμε διότι ο Φοίνικας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Είναι μειονέκτημα που παίζουμε χωρίς τον κόσμο μας. Αν παίξουμε όπως με την ΑΕΚ θα έχουμε προβάδισμα για τη νίκη. Εφέτος έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα κι αυτό μας έχει τονώσει τη ψυχολογία. Η ομάδα έχει πολύ καλή χημεία. Εχει και έμπειρους παίκτες και πιο νέους σε ηλικία που έχουν δέσει μεταξύ τους. Ξέχωρα που ο προπονητής παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Προσωπικά μου ανατέθηκε ένας δύσκολος ρόλος γεμάτος ευθύνη. Δουλεύω πολύ για να μπορέσω να ανταποκριθώ. Δεν ξεκίνησα λίμπερο από μία μικρή ομάδα αλλά από τον Παναθηναϊκό κι αυτό είχε πολύ μεγάλο βάρος. Με τη βοήθεια των συμπαικτών μου και την εμπιστοσύνη του προπονητή μου πορεύομαι και τώρα που η ομάδα έκανε τις πρώτες νίκες πάτησα πιο γερά. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας αλλά ο ρόλος του λίμπερο είναι κάτι που που με έχει κερδίσει».

Από την άλλη, ο Φοίνικας Σύρου συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός δράσης παραμένει ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο στην Αθήνα, ενώ απ’ τις προπονήσεις απουσίασε ο Λυκούργος Ρούσσης, ο οποίος θα αγωνιστεί με την ομάδα του στρατού για το πρωτάθλημα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πατρινός ακραίος Παναγιώτης Παπαδόπουλος που έχει σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του ειδικά μετά και την αποχώρηση του Σλοβένου Πλάνιτς δήλωσε: «Πρέπει να εκμεταλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Θεωρώ πως αυτή τη στιγμή θέλουμε τη νίκη πιο πολύ από τον Παναθηναϊκό και αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός σταδιακά ανεβαίνει επίπεδο και αποκτά νέα αγωνιστική ταυτότητα. Είναι σίγουρα πιο έτοιμος από άλλες χρονιές. Εχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε μία νέα αρχή που είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Προσωπικά εκτελώ τους ρόλους που αναθέτει ο προπονητής μου και δουλεύω πολύ. Η θέση του βασικού ακραίου στον Φοίνικα έχει μεγάλη ευθύνη και πολλές υποχρεώσεις και παλεύω για να κάνω το καλύτερο».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: