Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μουρίνιο: «Στο Μίκυ Μάους το διαβάσατε αυτό;»

Με ειρωνικό ύφος, ο Ζοσέ Μουρίνιο έβαλε τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Πετρ Τσεχ να αποχωρεί τον Ιανουάριο από την Τσέλσι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου πριν από το ματς με τη Γουέστ Μπρομ.

Μουρίνιο: «Στο Μίκυ Μάους το διαβάσατε αυτό;»
«Στο Μίκυ Μάους το διαβάσατε αυτό;»... Με αυτόν τον τρόπο ο Ζοσέ Μουρίνιο διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πετρ Τσεχ να φεύγει από την Τσέλσι τον Ιανουάριο, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του υψηλόσωμου πορτιέρο.

«Σε ιστοσελίδα του Μίκυ Μάους το διαβάσατε αυτό; Μήπως σε κάποιο μπλογκ του; Σας υπόσχομαι πως σας λέω την αλήθεια. Στο γραφείο μου δεν υπάρχει καμία πρόταση, και συνήθως, τέτοιου είδους πληροφορίες έρχονται στο γραφείο μου», τόνισε.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας φέτος δεν έχει θέση στο αρχικό σχήμα των «μπλε», καθώς ο προπονητής του φαίνεται να προτιμά τον Κουρτουά για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Όπως είναι λογικό, τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του δίνουν και παίρνουν, με το όνομά του να έχει συνδεθεί με την Άρσεναλ, τη Μίλαν και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο ο Μουρίνιο, φρόντισε να τα διαψεύσει. Μάλιστα, όπως τόνισε, δεν έχει φτάσει καμία πρόταση μέχρι στιγμής για τον Τσέχο διεθνή στα γραφεία της Τσέλσι.

« Αυτή τη στιγμή «ειδήσεις» γράφονται κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο. Αρκετά προέρχονται από κάποιες ιστοσελίδες που ειλικρινά, δεν ξέρω από πού παίρνουν τις πληροφορίες τους. Αυτή τη στιγμή, ο Τσεχ είναι τερματοφύλακάς μας. Έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια και είναι φανταστικός επαγγελματίας. Ούτε μία φορά δεν έχει χτυπήσει την πόρτα μου για να μου πει ότι θέλει να αποδεχθούμε κάποια πρόταση. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πει», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: