Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αρέσει στη Σίτι ο Αλντερβάιρελντ!!

Τον Τόμπι Αλντερβάιρελντ που αγωνίζεται δανεικός στη Σαουθάπτον από την Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να δει στο κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.  
Ο 25χρονος στόπερ από το Βέλγιο έχει πραγματοποιήσει 16 εμφανίσεις με τη φανέλα των «αγίων» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να έχει εξασφαλίσει και οψιόν αγοράς του από την Ατλέτικο, έναντι περίπου 7 εκατ.λιρών.
Ωστόσο, οι «ροχιμπλάνκος» φέρονται να έχουν συμπεριλάβει έναν πανέξυπνο όρο στο deal με τη Σαουθάμπτον, που τους επιτρέπει με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο, μπορούν ν' ακυρώσουν την πρόταση που θα τους γίνει – αν τους γίνει – από τον αγγλικό σύλλογο και να αποδεχθούν μια πολύ πιο συμφέρουσα προσφορά, όπως αυτή που θα προθυμοποιηθεί να κάνει η Σίτι στη θερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Ελιακίμ Μανγκαλά, τον οποίο οι «πολίτες» εμπιστεύθηκαν και... χρυσοπλήρωσαν το περασμένο καλοκαίρι δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μανουέλ Πελεγκρίνι, ενώ τίποτα δεν είναι βέβαια και με τον Μάρτιν Ντεμικέλις ενόψει της επόμενης σεζόν, αν και πρόθεση των Πρωταθλητών Αγγλίας είναι να του ανανεώσουν γι' ακόμα έναν χρόνο το συμβόλαιο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: