Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Σκέψεις για δύο φορ, ψάχθηκε για Τάντε!!

Τα δυσάρεστα νέα για τον Μπρέσεβιτς βάζουν σε σκέψεις τους ανθρώπους της ΑΕΚ για απόκτηση δύο επιθετικών το καλοκαίρι. Ρώτησαν για Τάντε οι «κιτρινόμαυροι». Στο Βελιγράδι ο Μιλοβάνοβιτς.

Σκέψεις για δύο φορ, ψάχθηκε για Τάντε
Τα κακά μαντάτα για τον Ιβάν Μπρέσεβιτς αλλάζουν τα δεδομένα στην ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν, που η ομάδα εκτός απροόπτου θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην πρώτη κατηγορία. Η είδηση έχει προκαλέσει στενοχώρια στους ανθρώπους της ομάδας, καθώς ο συγκεκριμένος παίκτης είναι αρκετά αγαπητός, είναι καλός χαρακτήρας και δεν δημιουργεί προβλήματα.

Θεωρείται, όπως είναι λογικό, ότι ο Κροάτης επιθετικός με δυο χειρουργεία στο γόνατο σε μικρό χρονικό διάστημα, δύσκολα θα μπορεί να παίξει στο επιθυμητό επίπεδο, με αποτέλεσμα να κρίνεται ότι πρέπει να γίνει κίνηση για ακόμη έναν επιθετικό. Ήταν στη λίστα να γίνει η προσθήκη ενός το καλοκαίρι, αλλά πλέον η Ένωση πάει για δύο.

Όπως αναφέρεται στη «Goal», στην ΑΕΚ ρώτησαν για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, Γκρέγκορι Τάντε. Αγωνίζεται στην Κλουζ, είναι 29 ετών και στο παρελθόν έχει παίξε σε Στανράερ, Ινβερνές, Ρέιθ Ρόβερς και Σεντ Τζόνστον.

inner

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται στην πατρίδα του και για αυτό τον λόγο απουσίασε από το δείπνο της ομάδας την Πέμπτη. Πήγε για προσωπικό θέμα, αλλά αναμένεται να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του δίνεται και θα τσεκάρει κάποιους παίκτες που είχε στα υπόψιν του.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: