Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Σημαντική ενίσχυση για τους Θάντερ!!


Στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα αγωνίζονται πλέον οι Ενές Καντέρ, Στιβ Νόβακ, Ντι Τζέι Όγκουστιν και Κάιλ Σίνγκλερ, ενώ ο Ρέτζι Τζάκσον πηγαίνει στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Σημαντική ενίσχυση για τους Θάντερ
Τα δίνουν όλα για την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, καθώς λίγα λεπτά πριν το τέλος της προθεσμίας των ανταλλαγών προχώρησαν στην απόκτηση των Ενές Καντέρ και Στιβ Νόβακ από τους Γιούτα Τζαζ και των Ντι Τζέι Όγκουστιν και Κάιλ Σίνγκλερ από τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Στους Ντιτρόιτ Πίστονς θα καταλήξει ο Ρέτζι Τζάκσον που μετά την άφιξη του Ντιόν Γουέιτερς στην Οκλαχόμα είχε ζητήσει να φύγει από την ομάδα, ενώ ο Κέντρικ Πέρκινς οδεύει προς τη Γιούτα, ο οποίος άμεσα θα μείνει ελεύθερος.

inner

Έτσι, οι Θάντερ ενισχύονται σημαντικά στη θέση του σέντερ, καθώς ο Καντέρ, ο οποίος αυτή τη σεζόν σκοράρει 13,8 πόντους και μαζεύει 7,8 ριμπάουντ, έχει αποδείξει πως είναι πολύ ικανός σκόρερ στο λόου πόστ, ενώ οι Όγκουστιν (10,6 πόντους, 4,9 ασίστ) και Σινγκλέρ (7,1 πόντους) θα δώσουν μεγάλο βάθος στις θέσεις των γκαρντ.

inner

Από την άλλη πλευρά οι Πίστονς αποκτούν έναν πολύ ταλαντούχο νεαρό πόιντ γκαρντ στο πρόσωπο του Ρέτζι Τζάκσον που είχε φέτος 12,8 πόντους 4,3 ασίστ και 4 τριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ οι Γιούτα Τζαζ αποκτούν ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου από τους Θάντερ, ένα δεύτερου από τους Πίστονς, τον Γκραντ Τζέρετ και τα δικαιώματα του Γερμανού Τίμπορ Πλάις που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: