Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Καμία τύχη με Σαντάνα και Σιόβα!!

Τα βραζιλιάνικα οπίσθια και το παλικάρι που δεν στρίβει καταδίκασαν τον Ολυμπιακό απέναντι σε έναν μετριότατο αντίπαλο, το σχόλιο του Αποδυτηριάκια μετά το παιχνίδι.
Δεν έχει καμμία τύχη ο Ολυμπιακός με δύο στόπερ σαν τον Σαντάνα και τον Σιόβα. Καταδικασμένοι δις και τρις εις θάνατον είναι κάθε ομάδα με τέτοιους σέντερ μπακ. Μιλάμε ότι ο Βραζιλιάνος έχει και πολύ κώλο, χάρη στα οπίσθιά του η μπάλλα διέγραψε μια φανταστική τροχιά και έτσι από το πουθενά δέχθηκε το 1-0 ο Ολυμπιακός, μία ομάδα δίχως αρχή και δίχως τέλος. Στο 2-0 "συμμετείχε" ο Σιόβας, που κάτι πρέπει να έχει πάθει το παλληκάρι, ούτε να στρίψει μπορεί.
Ένα ματς που θα μπορούσε άνετα να το διαχειριστεί αγωνιστικά ο πρωταθλητής το έχασε χωρίς να το καταλάβει. Γιατί; Επειδή η αντίπαλός του είναι μετριότατη και φάνηκε περισσότερο στο β΄ ημίχρονο, όταν ο Ολυμπιακός της παρεχώρησε το δικαίωμα.
Δεν ήταν μόνο οι προβληματικοί δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού. Έπαιζαν και κάτι Ντοσεβί, Ντεσεβώ, Κάντιλακ της συμφοράς. Τελικά, για να κάνουμε ταμείο ο Ολυμπιακός κατάφερε να χάσει δείχνοντας την πραγματική αγωνιστική εικόνα αυτή την σαιζόν. Μία συνεχής ανακύκλωση προβλημάτων πότε στην άμυνα, πότε στον άξονα, πότε στις πτέρυγες. Με εξάιρεση τις δύο νίκες με Ατλέτικο και Γιουβέντους και 3-4 πολύ καλές εμφανίσεις ο Ολυμπιακός ψάχνεται(;) και ευτυχώς γι΄ αυτόν ο ...ανταγωνιστής ΠΑΟΚ αποδείχθηκε μια σκέτη φούσκα.
Έτρεχαν από το πρώτο λεπτό στο Κίεβο οι παίκτες του Ολυμπιακού και ούτε στιγμή δεν έδωσαν την εντύπωση ότι ήξεραν τι κάνουν, τι θέλουν στο γήπεδο μ΄ αυτήν την Ντνίπρο. Και το χειρώτερο; Δεν υπήρχαν ευκαιρίες, ούτε σουτ. Τίποτα.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για την εμφάνιση του Ολυμπιακού, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Η αλήθεια είναι ότι η πολύ κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Κίεβο και ήττα 2-0 δεν πολυστεναχώρησε τους γάβρους. Η σκέψη είναι κολλημένη στο ντέρμπυ της Λεωφόρου την προσεχή Κυριακή. Με τον Παναθηναϊκό τι κάνουμε, αυτό τους καίει.
Στον Παναθηναϊκό τι λένε; Πως δεν χάνουνε απ’ αυτό τον Ολυμπιακό, έτσι όπως τον κουσουμάρανε στο ματσάκι του Γιουρόπα ληγκ. Είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα τους διαψεύσει στο ντέρμπυ. Εκεί οι συντεταγμένες θα είναι διαφορετικές. Αλλαγμένες. Καμμία σχέση με ό,τι είδαν στη ήττα 2-0 του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο.
Το ντέρμπυ είναι ντέρμπυ. Είναι τέτοια η ψυχολογία κάθε αναμέτρησης Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού που και οι δύο ομάδες δεν είναι η «συνέχεια» της όποιας αγωνιστικής κατάστασης βρίσκονται. Το ποιος θα είναι την Κυριακή ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν θα το αποφασίσουν οι ίδιες οι ομάδες, αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου στα ντέρμπυ των δύο αιωνίων.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: