Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Μαζουακού: «Δεχτήκαμε ανόητα γκολ»

Ανόητα χαρακτήρισε τα δύο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός από την Ντνίπρο ο Αρτούρ Μαζουακού μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Μαζουακού: «Δεχτήκαμε ανόητα γκολ»
Ο Γάλλος μπακ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως το πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές Ελλάδος ήταν επιθετικοί και προσπάθησαν να σκοράρουν και πως πλέον πρέπει να επικεντρωθούν στη ρεβάνς, θεωρώντας πως το γκολ του Μήτρογλου έπρεπε να μετρήσει, πως θα παλέψουν για την «ανατροπή» στο «Καραϊσκάκης» και πως δε θα επηρεαστούν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά: «Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε την ίδια επιθετικότητα που είχαμε στο πρώτο. Δυσκολέψαμε κάποιες πάσες μας και αυτό μας δυσκόλεψε. Τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν ανόητα. Δεν έπρεπε να το επιτρέψουμε και αυτό μας επηρέασε στο δεύτερο μέρος.

Το παιχνίδι έχει τελειώσει. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θα ήταν καλό για μας ένα γκολ εδώ. Έχω την αίσθηση ότι δεν έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ.

Σίγουρα, στη ρεβάνς θα παλέψουμε. Νικήσαμε ομάδες, όπως η Ατλέτικο και η Γιουβέντους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να ‘ανατρέψουμε’ την κατάσταση.

Δε θα επηρεαστούμε από το ντέρμπι. Είναι δύο ξεχωριστά παιχνίδια. Θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: