Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ανακατατάξεις στους Μπακς!!

Σε τριπλή ανταλλαγή συμφώνησαν οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς έδωσαν τον Μπράντον Νάιτ στους Σανς, από τους οποίους αποκόμισαν τον Μάιλς Πλάμλι, ενώ πήραν και τον Κάρτερ-Ουίλιαμς από τους Σίξερς.

Ανακατατάξεις στους Μπακς
Σε αλλαγή στη θέση του πόιντ γκαρντ προχώρησαν οι Μιλγουόκι Μπακς, καθώς παραχώρησαν τον Μπράντον Νάιτ στους Φοίνιξ Σανς και πήραν τον Κάρτερ-Ουίλιαμς από τους Σίξερς. Επιπλέον πήραν τον Τάιλερ Ένις και τον Μάιλς Πλάμλι από τους Φοίνιξ Σανς.

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο προτίμησε το δευτεροετή Κάρτερ-Ουίλιαμς, ο οποίος είναι καλύτερος οργανωτής στην επίθεση από τον Νάιτ αλλά χειρότερος σουτέρ και απέκτησε μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ ειδικά στη θέση του σέντερ όπου μετά την αποχώρηση του Λάρι Σάντερς είχε δημιουργηθεί κενό στη ρακέτα.

Από την άλλη πλευρά οι Σανς αποκτούν ως αντικαταστάτη του Γκόραν Ντράγκιτς τον Μπράντον Νάιτ, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά, καθώς σκοράρει 17,8 πόντους και μοιράζει 5,4 ασίστ και δίνουν τους Ένις και Πλάμλι, για τους οποίους δεν υπήρχε αρκετός διαθέσιμος χρόνος συμμετοχής.

Ωστόσο, ανεξήγητη δείχνει η στάση των Φιλαδέλφεια Σίξερς. Μετά την παραχώρηση των Κάρτερ-Ουίλιαμς, ο οποίος είχε κερδίσει με τη φανέλα τους το βραβείο του ρούκι της χρονιάς το 2014, και ΜακΝτάνιελς αδειάζει υπερβολικά το ρόστερ, ενώ έχει… χαθεί το μέτρημα στα οφειλόμενα από άλλες ομάδες ντραφτ πικ που έχουν συγκεντρώσει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: