Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Κόντρα Λεβαδειακού-Κονέ!


Η φυγή του Κονέ από τον Λεβαδειακό και τα «τερτίπια» του Αφρικανού μεσοεπιθετικού φαίνεται πως δημιουργούν κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές

Κόντρα Λεβαδειακού-Κονέ
Έτσι, την Πέμπτη οι «πράσινοι» της Βοιωτίας εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία κατηγορούν τον παίκτη για τη συμπεριφορά του και τον εμπαιγμό του προς το σύλλογο, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον υποτιθέμενο θάνατο του φυσικού πατέρα του, κάτι που έχει συμβεί εδώ και καιρό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Βάσει των συμβατικών υποχρεώσεων, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ δεν είναι υποχρεωμένη να παρέχει στέγη και στη Γαλλία.
Διευκρινιστικά σας αναφέρουμε ότι ο κ. Kone έφυγε χωρίς να ενημερώσει κανέναν με την πρόφαση ότι ‘έχασε’ τον πατέρα του, πράγμα αναληθές, διότι όπως προκύπτει, δυστυχώς, το φυσικό του πατέρα τον έχει χάσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Την περίοδο που ‘θρηνεί’ τον πατέρα του φαίνεται από έγγραφα που μας αποστέλλει να υπογράφει σε αλγερινή ομάδα.
Απροειδοποίητα επέστρεψε και, αφού παρέλαβε την οικογένειά του και όλα τα πράγματά του, άφησε πίσω του μόνο απλήρωτους λογαριασμούς (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΛ, κοινόχρηστα) και τα κλειδιά του σπιτιού.

Το διάστημα δε που έλειπε, άγνωστο που ήταν (Γαλλία – Ακτή Ελεφαντοστού –Αλγερία – Κατάρ) μας έβαλε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με διάφορες ομάδες του εξωτερικού, αφού αρνούνταν να επιστρέψει στην ομάδα.

Κάποια στιγμή, επέστρεψε για να συναινέσουμε στη μεταγραφή του σε μία από τις ομάδες, τις οποίες μας πρότειναν οι μάνατζερ του.
Τελικά, ως διά μαγείας, οι ενδιαφερόμενες ομάδες εξαφανίστηκαν, ο ίδιος ξαναέφυγε προς άγνωστο προορισμό και χθες εμφανίστηκε στα γραφεία του ΠΣΑΠ ψάχνοντας στέγη, τροφή και στοργή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: