Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Τι είπε ο Μήτρογλου στον Ομάρ για το... γκολ!!

«Από ανύπαρκτη έως μηδαμινή» χαρακτήρισε ο Κώστας Μήτρογλου την επαφή του με τον παίκτη της Ντνίπρο στη φάση του γκολ που ακυρώθηκε, όπως αποκάλυψε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Τι είπε ο Μήτρογλου στον Ομάρ για το... γκολ
Απογοητευμένος ο Ομάρ Ελαμπντελαουί απ’ την ήττα του Ολυμπιακού στην Ουκρανία κι αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του για ανατροπή του σκορ στην Ελλάδα, αποκάλυψε πως ο Κώστας Μήτρογλου εκμυστηρεύτηκε σ’ αυτόν και τους συμπαίκτες του πως δεν έκανε κάτι επιλήψιμο στη φάση του γκολ στις καθυστερήσεις, που ακυρώθηκε.

«Είχαμε αρκετά καλά στοιχεία στην αρχή του ματς, κάναμε φάσεις, αλλά είχαμε ένα πρόβλημα στην τελική πάσα. Κρατάμε κάποια θετικά στοιχεία, αλλά και αρνητικά στα οποία θα πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Για το επίπεδο της ομάδας μας, ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα κι μας απογοητεύει που αυτό δεν έγινε σήμερα».

«Ήταν ζωτικής σημασίας αν είχε μετρήσει το γκολ στο τέλος. Ο Κώστας (σ.σ Μήτρογλου) μου είπε η επαφή του ήταν από ανύπαρκτη μέχρι μηδαμινή. Δεν έχω δει το ριπλέι, αλλά αίσθηση μου είναι ότι έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Έχουμε την ποιότητα και τις ικανότητες να τα καταφέρουμε. Ακόμα και με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πρέπει να το πιστέψουμε και το πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να ανατρέψουμε τα δεδομένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: