Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ματσάρα και νίκη για τους Κλίπερς!!

Οι Κλίπερς με 119-115 ήταν νικητές στο άκρως απολαυστικό παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα στο ΝΒΑ με αντίπαλους το Σαν Αντόνιο Σπερς. Μεγάλη νίκη 104-89 της Θάντερ επί των Μάβερικς.

Ματσάρα και νίκη για τους Κλίπερς
Οι Κλίπερς ήταν νικητές στο άκρως απολαυστικό παιχνίδι που έγινε τα ξημερώματα στο ΝΒΑ με αντίπαλους το Σαν Αντόνιο Σπερς.

Η ομάδα του Λος Άντζελες επικράτησε 119-115 με τους Τζόρνταν και Κρόφορντ να πετυχαίνουν 26 πόντους ο κάθε ένας και είναι αυτοί που να μπορούν να καυχιούνται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νίκη.

Ωστόσο από τους δύο ο Τζόρνταν είχε πιο κρίσιμο ρόλο στην επικράτηση των Κλίπερς. Κλήθηκε ουκ ολίγες φορές να σουτάρει από την γραμμή των βολών ειδικά στο τέλος του αγώνα και το έκανε όσο χρειάστηκε για να χαλάσει τα πλάνα του προπονητή των Σπερς, Γρεγκ Πόποβις και να πανηγυρίσει στο τέλος.

Τι έκανε ο Πόποβιτς; Αυτό που συνήθως απεχθάνεται… Να στέλνει την αντίπαλη ομάδα στις βολές στα τελευταία λεπτά του αγώνα με έναν παίκτη ο οποίος… τρέμει από τη γραμμή.

Ο Τζόρνταν δεν έτρεμε όσο χρειάστηκε, δεν είχε και τα εξαιρετικά ποσοστά από τη γραμμή των βολών, και με 10/28 έπαιξε ρόλο στη νίκη των Κλίπερς.

Οι Σπερς ευτύχησαν να έχουν έναν εξαιρετικό Ντάνκαν, αλλά ακόμη κι έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη.

Στο άλλο ματς της βραδιάς οι Θάντερ επικράτησαν 104-89 των Μάβερικς. Κορυφαίοι για τους νικητές ο Γουέστμπρουκ και Ιμπάκα. Ο πρώτος πέτυχε 34 πόντους και ο δεύτερος 21, με 22 ριμπάουντ επίδοση που είναι ρεκόρ καριέρας.

Οι Μάβερικς δεν ήταν καλοί, δεν μπόρεσαν –στην ουσία- ποτέ να απειλήσουν τους αντιπάλους τους και έτσι γνώρισαν μια… λογική ήττα.

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του ΝΒΑ
Λος Άντζελες Κλίπερς – Σαν Αντόνιο Σπερς 119-115
(Τζόρνταν 26, Κρόφορντ 26, Πολ 22, Ρέντικ 15, Μπαρντς 11 – Ντανκαν 30, Πάρκερ 21, Σπλίτερ 11)

Οκλαχόμα Θάντερ – Ντάλας Μάβερικς 104-89
Γουέστμπρουκ 34, Ιμπάκα 21, Ντουράτν 12 – Νοβίτσκι 14, Χάρις 13, Τσάντλερ 10)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: