Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Μονκ: «Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά θα αλλάξουμε»

Ο Γκάρι Μονκ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος έως το τέλος της σεζόν, τονίζοντας πως η αρχή για βελτίωση θα γίνει από το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Δουλέψαμε σε πράγματα που θέλαμε για να βελτιωθούμε. Ίσως τις τελευταίες 4-5 εβδομάδες δεν έχουμε παίξει όσο καλά θέλαμε και όσο μπορούμε.
Δεν ήμασταν τόσο αποδοτικοί όσο θέλαμε, αλλά κάθε ομάδα περνάει από αυτά τα διαστήματα μέσα στην σεζόν. Ευελπιστούμε ότι αυτό το διάστημα πέρασε και θα τελειώσουμε την σεζόν δυνατά.
Στόχος όλων μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Μιλήσαμε γι’ αυτό πολύ πριν από το ματς με την Γουέστ Μπρομ και όλοι οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να πράξουν αυτά που είπαμε» ανέφερε αρχικά ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ομάδας και στην συνέχεια προσέθεσε για το παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους»:
«Μοιάζει να έχει περάσει πολύς καιρός από τη νίκη που κάναμε στο Ολντ Τράφορντ, αλλά ήταν μια φανταστική ημέρα και πολύ ευχάριστη. Για μένα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να χτίσουμε.
Κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση και ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν. Αλλά άλλαξαν πολλά πράγματα από τότε. Ανέβηκαν στην βαθμολογία και είναι σε μια καλή θέση. Έχουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης και είμαι σίγουρος πως θα δυναμώνουν όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: