Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Στρατιώτης πυροβολικού, Καλαμπόκης Ιωάννης!!

Μετά από ένα αρνητικό σερί το Ρέθυμνο λύγισε δύσκολα τον Κόροιβο στην παράταση και το απόγευμα της Τετάρτης πέτυχε κάτι ακόμα πιο ριψοκίνδυνο, περνώντας αλώβητος από την έδρα του Πανιωνίου και μάλιστα είχε ως πρωταγωνιστή έναν άλλοτε κυανόλευκο, τον Γιάννη Καλαμπόκη!
Ο έμπειρος γκαρντ / φόργουορντ, ο οποίος φέτος έχει σιγήσει σε αρκετά παιχνίδια, ήταν πραγματικά ασταμάτητος στο κλειστό της οδού Αρτάκη, κάνοντας θραύση απέναντι στην άλλοτε ομάδα του. Ο Κρις Χουγκάζ δεν κατάφερε να βρει το αντίδοτο στο μαρκάρισμά του και αυτό αποδείχτηκε μοιραίο για την τελική έκβαση του αγώνα.
Για να είμαστε δίκαιοι, λογικό είναι να μην δίνεις τόσο μεγάλη έμφαση στο μαρκάρισμα ενός παίκτη που σκοράρει κατά μέσο όρο 5 πόντους. Όταν, όμως, αυτός έχει την ποιότητα και την εμπειρία του Γιάννη Καλαμπόκη, θα πρέπει να είσαι έστω υποψιασμένος για να μην σε πιάσει στον ύπνο.
Παρότι σύντομα θα είναι 37 ετών, ο δυναμικός παίκτης έχει την κλάση να «διαβάσει» τις αδυναμίες της αντίπαλης άμυνας και να κάνει τη ζημιά. Ακόμα και τώρα παραμένει ένας άκρως αποτελεσματικός «πυροβολητής», όπως δείχνουν οι 28 πόντοι (7/8 ελεύθερες βολές, 3/5 δίποντα, 5/9 τρίποντα) και οι 5 ασίστ του στη Νέα Σμύρνη. Επίδοση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα και έχει φέρει τον Πανιώνιο στα πρόθυρα της Α2…
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: