Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Πρόεδρος ο Μαχλάς!

Τον προεδρικό θώκο του ΟΦΗ ανέλαβε ο Νίκος Μαχλάς, που ούτως ή άλλως εδώ και καιρό είναι αυτός που προσπαθεί να… σώσει την ομάδα απ’ το «μοιραίο». Αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Λελεδάκης.

Πρόεδρος ο Μαχλάς
Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι απ’ την Πέμπτη ο Νίκος Μαχλάς. Μετά τη συνεδρίαση που έλαβε χώρα σήμερα, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ, με τον παλαίμαχο άσο των Κρητικών να αναλαμβάνει την… αρχή, προκειμένου να συνεισφέρει κι αυτός στο στόχο της παραμονής (βρίσκοντας οικονομικούς πόρους για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους Κρητικούς).

Η ανακοίνωση:

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος: Νίκος Μαχλάς
Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Λελεδάκης
Εκπρ. Ερασιτέχνη: Παναγιώτης Σπυριδάκης
Υπεύθυνος ασφαλείας: Ανδρέας Μανουσάκης
Υπεύθυνος οικονομικών: Κώστας Τουγλής
Υπεύθυνος εγκαταστάσεων: Νίκος Ανδρεαδάκης
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Σμπώκος Ηλίας
Υπεύθυνος υγειονομικού: Γιώργος Στεφανουδάκης
Γενικός αρχηγός: Γιώργος Βλαχάκης
Υπεύθυνος ακαδημιών: Χάρης Γεωργακάκης

Στην πρώτη συνεδρίαση εκτός από την συγκρότηση σε σώμα έγινε συζήτηση για τα οικονομικά και την αναγκαιότητα εισροής χρημάτων, ενώ χωρίστηκαν και οι αρμοδιότητες για την πιο ευέλικτη λειτουργία της ΠΑΕ.


*Τρία παιδιά απ’ τα… σπλάχνα του προωθεί ο ΟΦΗ. Πιο συγκεκριμένα οι Μανώλης Ρουσάκης, Γιώργος Τουγλής και Κέβιν Χύζι αναμένεται να υπογράψουν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια, παίρνοντας «προαγωγή» απ’ την Κ20. Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός, ο δεύτερος (αρχηγός στους μικρούς) παίζει αριστερό μπακ, ενώ ο τρίτος είναι «κόφτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: