Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ξεφορτώθηκαν τον ΜακΓκι οι Νάγκετς!


Χώρο στο ρόστερ έκαναν οι Ντένβερ Νάγκετς, καθώς κατάφεραν να λύσουν το ακριβό συμβόλαιο του Τζαβέιλ ΜακΓκι, παραχρώντας τον στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, με αντίτιμο ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου.

Ξεφορτώθηκαν τον ΜακΓκι οι Νάγκετς
Στους Φιλαδέλφεια Σίξερς κατέληξε ο Τζαβέιλ ΜακΓκι. Ο 27χρονος σέντερ είχε χάσει πλήρως την εμπιστοσύνη του Μπράιαν Σο, αλλά και των ανθρώπων στη διοίκηση των Ντένβερ Νάγκετς, λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπισε τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και του περίεργου χαρακτήρα του.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν να έχει αγωνιστεί μόλις σε 22 ματς σε αυτό το διάστημα, ενώ φέτος σε 17 συμμετοχές είχε 5,2 πόντους και 2,8 ριμπάουντ.

Έτσι, οι Νάγκετς γλιτώνουν τα 23 εκατομμύρια δολάρια που του οφείλονταν συνολικά μέχρι το 2016. Οι Σίξερς το μόνο αντάλλαγμα που θα παραχωρήσουν είναι τα δικαιώματα του Τούρκου Σενκ Ακιόλ, ενώ αποκτούν αυτά του Νιγηριανού φόργουορντ Τσουκουντιέμπερε Μαντουάμπουμ.

Αυτό που θα κερδίσει κυρίως η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια είναι την επιλογή πρώτου γύρου των Θάντερ στο επόμενο ντραφτ που είχαν λάβει οι Νάγκετς, στο πλαίσιο της ανταλλαγής του Μοζγκόφ και του Γουέιτερς τον προηγούμενο μήνα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: