Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Σέντερ φορ, με 3 γκολ και 2 ασίστ σε 2 ματς!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει δύο-τρία πράγματα στο sport-fm.gr για έναν από τους δανεικούς παίκτες του Ολυμπιακού.

Σέντερ φορ, με 3 γκολ και  2 ασίστ σε 2 ματς
Δεν ξέρω κατά πόσο έγινε αντιληπτό, αλλά χθες ο Κολοβός έπαιξε σέντερ φορ με τον Πανιώνιο κατά του Ολυμπιακού! Κεντρικός κυνηγός ήταν, με τον Μπακασέτα πίσω του, σε ρόλο μεσοκυνηγού.

Και στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι του Πανιώνιου, με τον Παναιτωλικό, στο 3-0 στη Ν. Σμύρνη, πάλι έτσι είχε παίξει ο Πανιώνιος. Με Κολοβό σέντερ φορ.

Εγώ δεν θα πω ότι ο Κολοβός μπορεί να γίνει ένας καλός σέντερ φορ, γιατί δεν μου μοιάζει για σέντερ φορ. Αλλά δεν μπορώ παρά να προσέξω, ότι σε αυτά τα δύο παιχνίδια στα οποία έπαιξε ως κεντρικός επιθετικός, έβαλε τρία γκολ κι έφτιαξε άλλα δύο!

Να επαναλάβω, από τα πέντε γκολ που έβαλε ο Πανιώνιος στον Ολυμπιακό και στον Παναιτωλικό, στις δύο από τις τρεις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος, ο Κολοβός έβαλε τα τρία (χωρίς πέναλτι), με τρία καλά πλασαρίσματα καθαρά από θέση φορ και δημιούργησε τα άλλα δύο-και δη με έξοχες ασίστ, η μία με τακουνάκι (στον Γιάννου, με τον Παναιτωλικό) κι η άλλη, χθες, με πανέμορφη πάσα (στον Μπουμάλ, με τον Ολυμπιακό), πάλι από θέση φορ.

Ας το έχουμε υπόψιν μας αυτά για τον Κολοβό, που ως γνωστόν ανήκει στον Ολυμπιακό.

Κι επειδή λένε πολλοί πολλά για τους δανεικούς του Ολυμπιακού, να υπενθυμίσω ότι ο Ολυμπιακός, που χθες έχασε δύο πόντους από τον Κολοβό, στο Περιστέρι έχασε τρεις πόντους στον α΄ γύρο από ένα γκολ δανεικού, του Καραμάνου, από μία ασίστ δανεικού, του Παπάζογλου.

Κι ότι χθες ο Κολοβός δεν είχε μόνο το γκολ και την ασίστ, αλλά και την πρώτη καλή ευκαιρία του Πανιώνιου, υποχρέωσε τον Ομάρ σε φάουλ-κίτρινη κάρτα, ενώ ο ίδιος ο Κολοβός έκανε φάουλ με τα δύο πόδια πάνω στο Φορτούνη, σε φάση που του χάρισε την κίτρινη ο διαιτητής…
Κάνω λάθος; *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: