Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Επέστρεψε η περηφάνεια του Ηρακλή»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη στον Ηρακλή, ο Μάκης Σεντελίδης και μίλησε για την νίκη επί της ΑΕΚ και για το πώς έζησε το παιχνίδι ο πρόεδρος του Ηρακλή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν μια νίκη του ποδοσφαίρου και του προέδρου του Ηρακλή».
Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Είχα να δω αυτό τον κόσμο από τις παλιές καλές εποχές όχι μόνο σε ρυθμό αλλά και σε πάθος και ψυχή. Ήταν μια μέρα ανάκτησης της περηφάνειας του Ηρακληδέα γιατί η περηφάνεια τα τελευταία χρόνια είχε φύγει».
Για το μήνυμα που στέλνει ο Ηρακλής μετά την νίκη επί της ΑΕΚ:
«Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα. Ήταν μια ιστορική νίκη και θέλει συνοχή και σύμπνοια για την συνέχεια. Μεσολαβεί ένα παιχνίδι κυπέλλου και έχουμε στόχους. Νομίζω πως αν η ομάδα είναι σοβαρή δεν θα υπάρξει πρόβλημα».
Για το πώς έζησε το παιχνίδι ο Παπαθανασάκης:
«Υπήρχε το άγχος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού όμως το άγχος μετατράπηκε σε ενθουσιασμό και ικανοποίηση. Ζει τα παιχνίδια όπως ένας οπαδός».
Για το γεγονός πως πήγε ο Παπαθανασάκης στο γήπεδο του μπάσκετ με φανέλα του Ηρακλή:
«Με ρώτησε πως θα φανεί αν πάει στην φανέλα του Ηρακλή και του είπα πως ο καθένας πάει όπως νιώθει. Δεν πρέπει να υποκρίνεσαι αλλά να κάνεις αυτό που σου αρέσει».
Για το αν θα ασχοληθεί ο Παπαθανασάκης με το μπάσκετ:
«Για το μπάσκετ δεν γνωρίζω. Στον γιο του, Μαικλ, αρέσει το μπάσκετ αλλά την προτεραιότητα την έχει το ποδόσφαιρο. Τα πράγματα είναι δύσκολα και υπάρχει η περιπέτεια του ποδοσφαίρου. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι δύσκολα και υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα».
Για την αμεσότητα του Παπαθανασάκη:
«Οι Ηρακλειδείς θέλουμε να δούμε πολλά πράγματα για να ακολουθήσουμε αλλά αυτός ο άνθρωπος τα έχει καταφέρει. Σε άλλες ομάδες με το πρώτο πράγμα που θα δούνε ακολουθούν. Ο Παπαθανασάκης έχει αποδείξει πως ζει το παιχνίδι και είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Θα μιλήσει με τον οπαδό και έχει άλλη κουλτούρα».
Για το παιχνίδι στην Ξάνθη:
«Διεκδικούμε το κάθε παιχνίδι για τον κάθε στόχο. Πηγαίνουμε γιατί θέλουμε να φτάσουμε και στον τελικό».
Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο:
«Ο κόσμος συμπαραστέκεται στον Ηρακλή και όλη η οργάνωση δεν έχει παράτυπες συμπεριφορές. Φέτος έχουν δείξει μια άψογη συμπεριφορά και αυτό είναι προς τιμήν τους. Ο κόσμος ζει το σπουδαίο πράγμα που έχει ξεκινήσει στον Ηρακλή και έρχονται άνθρωποι που ευχαριστούν τον Παπαθανασάκη που τους έκανε να μην ντρέπονται να λένε πως είναι Ηρακλής. Η προσπάθεια δεν είναι μόνο των παικτών αλλά όλων των ανθρώπων που στηρίζουν και ασχολούνται την ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: