Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Αποφασίζουν έως την Τρίτη οι διαιτητές!!

Την Τρίτη (28/4) το πρωί η απόφαση των διαιτητών της Superleague για το ενδεχόμενο να μη ''σφυρίξουν'' στα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής, που είναι προγραμματισμένα να γίνουν την Κυριακή 3 Μαΐου.
 
Στην 32η ''στροφή'' της Superleague δεν προέκυψε θέμα και οι διαιτητές διηύθυναν τις αναμετρήσεις. Για την 33η αγωνιστική τα δεδομένα είναι πολύ πιθανό να διαφοροποιηθούν, καθώς έως την Τρίτη (28/4) το πρωί θα έχουν αποφασίσει τι θα πράξουν.

Αν, δηλαδή, θα κάνουν αποχή, εξαιτίας της ποινικοποίησης των διαιτητικών αποφάσεων. Η ενημέρωση που υπάρχει αναφέρει ότι οριστική απόφαση εκ μέρους των διαιτητών θα παρθεί έως την Τρίτη (28/4) το πρωί.

Σε περίπτωση που άπαντες είναι θετικοί στο ενδεχόμενο αποχής, θα δηλώσουν κώλυμα στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και οι αγώνες θα αναβληθούν.

Μια εξέλιξη που αν τελικά γίνει πράξη, θα καθυστερήσει όχι μόνο το πρωτάθλημα της Superleague, αλλά και τα play off της Football League, μια και έχει αποφασιστεί ότι στα μπαράζ ανόδου τα ματς θα ορίζονται αξιολογημένοι διαιτητές.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: