Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ξενίδης: «Ούτε μισό βήμα μακριά» (audio)

Για την σπουδαία επιτυχία του Ηρακλή επί της ΑΕΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιώργος Ξενίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Ξορκίσαμε την κατάρα του γεμάτου Καυτανζογλείου, γιατί ποτέ ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια με πολύ κόσμο στο γήπεδο δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Περίμενα ότι τα παιδιά θα είχαν άγχος και με την εξέλιξη του παιχνιδιού το απέβαλλαν. Έπαιξαν έξυπνα και έφτασαν σε μια επιτυχία που για μένα σημαίνει την ίδια την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ: «Ποτέ δεν είσαι σίγουρος, αλλά έγινε το πιο αποφασιστικό βήμα. Παρ’ ότι υπήρχε προβληματισμός για την κλήρωση, γιατί παίζαμε με την πιο δυνατή αντίπαλο, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να είναι κυρίαρχος και στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι τα παιδιά καταλαβαίνουν, πλέον, πως δεν βρίσκονται ούτε μισό βήμα μακριά από την Σούπερ Λίγκα και αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να τελειώσουν σύντομα με την υπόθεση άνοδος».

Για το ματς Κυπέλλου στην Ξάνθη: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο, η ομάδα έχει πλέον μια εξαιρετική ψυχολογία που παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Αυτή η ομάδα έδειξε μια πρωτοφανή σοβαρότητα για τα δεδομένα της Β’ Εθνικής. Αυτή η σοβαρότητα την κάνει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και να έχει αυτήν την αγωνιστική συμπεριφορά. Ο Ηρακλής πρέπει επί της ουσίας να πάει για να “κλέψει” την πρόκριση και μακάρι να το πετύχει».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ξενίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: