Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Η απονομή θα γίνει στην Πυλάια»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης και μίλησε για την νίκη επί του Ολυμπιακού και τον τελικό της Τετάρτης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήμασταν άτομα από την διοίκηση του ΠΑΟΚ, η βουλευτής κ. Καρά που ακολουθεί παντού την ομάδα και πανηγυρίσαμε την νίκη μετά από την αποχώρηση του κόσμου. Νικήσαμε και θεωρώ πως δεν θα υπάρξει τέταρτο παιχνίδι και η απονομή θα γίνει στην Πυλαία».
Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό:
«Αυτό είναι δεδομένο μετά από τις αλλαγές του χειμώνα. Πιστεύαμε πως η ομάδα ήταν καλύτερη και έπρεπε να αποδειχθεί αυτό και στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν ως η καλύτερη ομάδα».
Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ:
«Τα παιδιά πρέπει να είναι γερά. Στο βόλεϊ είναι μια αλυσίδα και πρέπει να πάνε όλα καλά για να φτάσει η μπάλα στους εκτελεστές. Ο Σαφράνοβιτς παίζει με… ένα χέρι. Μόλις τελειώσουν οι τελικοί θα πάει κατευθείαν στο χειρουργείο. Από αυτόν ξεκινάει η προσπάθεια και μετά φτάνει στους εκτελεστές, Γκόμες και Χιμένες».
Για τον Παντακίδη:
«Έχει φοβερή βελτίωση ο Παντακίδης και ήδη κλήθηκε και στην εθνική ομάδα».
Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:
«Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλύτερο βάθος και είναι και πιο ακριβή ομάδα. Ο Δημήτρης Καζάζης εξάντλησε ότι επιλογές είχε. Τον ΠΑΟΚ για να το κερδίσεις πρέπει να πεθάνεις και αυτή η ομάδα δεν χάνει. Αυτοί οι παίκτες πάντα έχουν απάντηση. Ο Καλμαζίδης πάντα μπορεί και διαχειρίζεται την ομάδα».
Για τα εισιτήρια:
«Δεν θα υπάρχει εκδοτήριο στην Αριστοτέλους και θα δοθούν τα εισιτήρια από το Παλατάκι. Θα είναι 3.000 των πέντε ευρώ που θα δοθούν σε μεγάλη μάζα των οργανωμένων και 5.000 των 10 ευρώ καθώς είναι ένας τελικός. Ο στόχος είναι ένας. Εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε λεφτά από τον κόσμο αλλά είναι μια γιορτή και αυτό το πεντάευρω είναι ένα στοίχημα για την επόμενη χρονιά. Ότι λεφτά έρθουν θα είναι για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας και θα ξεκινήσει η επόμενη χρονιά. Ο κόσμος μας έχει γίνει διαφήμιση για όλη την Ελλάδα και εντυπωσιάστηκαν ακόμα και από την Nova με την εμφάνιση του κόσμου. Θα έρθει ένα νταμπλ για πρώτη φορά στην ομάδα αλλά θα έρθει και μια παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: