Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Γι' αυτό ήταν ο καλύτερος!! (vids)

Ο Εντέν Αζάρ αναδείχθηκε ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ για τη φετινή σεζόν και όχι άδικα. Το england365.gr εξηγεί τους λόγους που ο άσος της Τσέλσι ήταν το ακλόνητο φαβορί για την παραλαβή του εν λόγω βραβείου και... αιτιολογεί μέσω βίντεο, γιατί απλά ήταν ο καλύτερος!
Την περυσινή σεζόν, καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής της Πρέμιερ Λιγκ. Φέτος, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Όχι, ένας χρόνος δεν είναι πολύς για να μεγαλώσει απότομα κάποιος ηλικιακά. Παρόλα αυτά, μία αγωνιστική σεζόν στο ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει έναν παίκτη από «ταλέντο», σε ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή.
Και αυτό, το πέτυχε ο ο αστέρας της Τσέλσι. Σε μία χρονιά που η Τσέλσι απλά περιμένει τη στέψη της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Βέλγος ήταν ίσως ο πιο καθοριστικός παίκτης (μαζί με τον Ντιέγκο Κόστα) στην «κούρσα» για τον τίτλο.
Δεν έχει πετύχει πολλά περισσότερα γκολ από αυτά που σημείωσε πέρυσι. Το «κλειδί» ήταν αλλού. Στις μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις του στα ντέρμπι, εκεί όπου η μπάλα «έκαιγε», αλλά και στα μεγάλης σημασίας γκολ, που έδωσαν είτε βαθμό, είτε βαθμούς στους «μπλε».
Στόχος του είναι να μπει ανάμεσα στους Ρονάλντο και Μέσι, και όχι απλά να βρίσκεται πίσω τους. Στα 24 του, ο Αζάρ απέδειξε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει μία ομάδα του βεληνεκούς της Τσέλσι στην πρώτη θέση του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου, της Πρέμιερ Λιγκ.

Δείτε κάποιες στιγμές του Βέλγου:








*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: