Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Άγνοια για το μέλλον του ο Ερνάντες!!

Μαδρίτη, Μάντσεστερ ή... κάπου αλλού; Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για το μέλλον του Χαβιέ Ερνάντες, ο οποίος προς το παρών απολαμβάνει τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, δίχως να γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.
Μόνο αγχωμένος δεν φαίνεται να είναι ο Χαβιέ Ερνάντες αναφορικά με το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.
Ο Μεξικανός άσος πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν οι «μερένχες» προχωρήσουν στην αγορά του.
Την ίδια ώρα, μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες φέρεται να τον έχουν στο «στόχαστρό» τους , αν και ο ίδιος μάλλον κρατάει στάση αναμονής
«Περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο που μπορούν να μου δείξουν είναι εμπιστοσύνη. Αγαπάω να παίζω ποδόσφαιρο. Είναι αυτό που με κάνει να νιώθω καλά», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.
«Μόνο ο Θεός ξέρεις που θα είμαι αυτή την περίοδο τον επόμενο χρόνο. Αυτή τη στιγμή, ο μοναδικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να απολαμβάνω τη στιγμή και να βοηθήσω την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Παίρνω ευκαιρίες τώρα και πρέπει να τις εκμεταλλευτώ», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: