Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Έχει μπει το... μικρόβιο στον Παπαθανασάκη» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Λάζαρος Καλαϊτζίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Χάρηκα πολύ και για τη νίκη, αλλά κυρίως για το γεμα΄το Καυτανζόγλειο. Ξαναγύρισε ο κόσμος στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στον κόσμο, ο οποίος πρέπει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα».

Για τον Παπαθανασάκη: «Του έχει μπει το μικρόβιο. Έχει γίνει οπαδός. Πέρασε πολύ ώρα μετά το ματς για να συνέλθει. Ήταν χαρούμενος και αυτός και όλοι μας, αφού ο Ηρακλής απέδειξε πως είναι μια εξαιρετική ομάδα και όλα αυτά απέναντι στην ΑΕΚ που ήταν η πρώτη της ήττα τα τελευταία δύο χρόνια. Ήμασταν και το πρωί μαζί, μέχρι κάποια ώρα όταν και έφυγε και πήγε στη Μίκρα, αφού ασχολείται πολλές ώρες με τον Ηρακλή. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Ο Παπαθανασάκης έχει όραμα για τον Ηρακλή και σιγά σιγά υλοποιείται. Πρέπει όλοι μας να είμαστε δίπλα του».

Για τον κόσμο: «Είχα πολύ καιρό να δω τέτοια ατμόσφαιρα και χάρηκα με την συμπεριφορά του κόσμου. Ξαναγύρισε το χαμόγελο στον κόσμο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε για να αλλάξει η ομάδα κατηγορία. Είναι μια ομάδα από μέταλλο και μπορεί να κάνει πολλά. Γι’ αυτό και ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα της».

Για την συνέχεια: «Έγινε ένα πολύ μεγάλο βήμα. Αν όμως δεν εξασφαλιστεί και μαθηματικά η άνοδος δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Το ίδιο φαντάζομαι θα πει και ο Παπαδόπουλος στους παίκτες. Είναι νέα παιδιά και δεν πρέπει τα μυαλά τους να βρεθούν πάνω από το κεφάλι. Η θέση του Ηρακλή είναι στην Σούπερ Λίγκα, όμως, δεν τελείωσε τίποτα ακόμη».

Για την ΑΕΚ: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια είναι εκεί που είναι. Έγινε ένα καλό ματς, μια γιορτή του ποδοσφαίρου και οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι είναι οι καλύτερες».

Κλείνοντας, επισήμανε: «Αυτός ο Ηρακλής αξίζει το σεβασμό όλων και όπου έπαιξε τον κέρδισε. Απέδειξε ότι είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας και αυτό θα γίνει. Το ότι ασχολούνται ακόμη και αθηναϊκές εφημερίδες, λέει πολλά».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Λάζαρος Καλαϊτζίδης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: