Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Μόνο ο Θεός ξέρει που θα αγωνίζομαι του χρόνου»

Μπορεί ο Τσιτσαρίτο να είναι αυτός που έκανε τη διαφορά στα τελευταία ματς της Ρεάλ, όμως ο ίδιος δηλώνει άγνοια σχετικά με το μέλλον του, τονίζοντας πάντως ότι απολαμβάνει το χρόνο του στη Μαδρίτη.

«Μόνο ο Θεός ξέρει που θα αγωνίζομαι του χρόνου»
Μπορεί να είναι ο άνθρωπος της Ρεάλ στα τελευταία δύο παιχνίδια, καθώς με δικά του καθοριστικά γκολ η Ρεάλ επικράτησε τόσο της Ατλέτικο για το Champions League (1-0), αλλά και της Θέλτα για το ισπανικό πρωτάθλημα (4-2), όμως ο Τσιτσαρίτο δεν ξέρει που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν.

Ο Μεξικανός φορ που αγωνίζεται στους «μερένχες» δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ότι απολαμβάνει το χρόνο του στη Μαδρίτη και πως δεν τον νοιάζει το μέλλον καθώς ζει για το σήμερα.

«Αγωνίζομαι για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το απολαμβάνω. Δεν ξέρω που θα αγωνίζομαι του χρόνου. Θα παίζω όπου θέλει ο Θεός. Εγώ ζω για το σήμερα», ήταν τα λόγια του 26χρονου που στη συνέχεια εξέφρασε την αγάπη του για τη «βασίλισσα».

«Δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ μόνο για φέτος ή για έναν ακόμη χρόνο ή και για περισσότερο. Εγώ στοχεύω στο να αγωνίζομαι για όσο περισσότερα λεπτά μπορώ στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Αγαπώ αυτόν τον σύλλογο», που τέλος τόνισε ότι το παιχνίδι με τη Θέλτα του δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

«Στις κακές στιγμές, υπήρξαν άνθρωποι που με στήριξαν και μου έλεγαν να έχω πίστη και πως η ευκαιρία μου θα έρθει. Το ματς ενάντια στην Θέλτα που δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια», κατέληξε.

Παράλληλα, ο Μαρσέλο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσιτσαρίτο, επισημαίνοντας ότι επιτέλους παίρνει την ανταμοιβή που περίμενε.

«Ο Τσιτσαρίτο είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά. Κάνει υπομονή όλο το χρόνο και επιτέλους πήρε την ανταμοιβή που περίμενε», είπε ο αριστερός μπακ της Ρεάλ.

Ο Χαβιέρ Ερνάντες, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει οκτώ γκολ φέτος με τους «μερένχες» σε 26 συμμετοχές (μόλις εννέα ως βασικός), με τη «βασίλισσα» να έχει οψιόν αγοράς του Μεξικανού, η οποία όμως, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ισχύει μέχρι τις 30 Απριλίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: