Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Να τελειώσουμε τους τελικούς στην έδρα μας»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης και μίλησε για την νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και το παιχνίδι της Τετάρτης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την προσωπική του πορεία φέτος:
«Μέχρι στιγμής πάω καλά αλλά αυτό συμβαίνει από την συνολική δουλειά. Με έχουν βοηθήσει οι συμπαίκτες μου και βοηθάμε ο ένας τον άλλον».
Για την ψυχολογική ετοιμότητα της ομάδας:
«Και ψυχολογικά και αγωνιστικά είμαστε πάρα πολύ καλά. Η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη αλλά και έτοιμη για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη».
Για το γεγονός πως κλήθηκε στην Εθνική:
«Είναι η πρώτη φορά που με καλεί ο προπονητής και θα είναι τιμή μου το αν θα καταφέρω να φορέσω το εθνόσημο. Όλα τα παιδιά στην ομάδα με έχουν βοηθήσει και ο ένας βοηθάει τον άλλον».
Για το αν υπήρχαν απρόοπτα στο Ρέντη:
«Όλα ήταν ήρεμα και καλά και κερδίσαμε το παιχνίδι χωρίς να υπάρχει το παραμικρό».
Για τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια:
«Στα αποδυτήρια πανηγυρίσαμε γιατί μέσα στο γήπεδο δεν θέλαμε να δώσουμε κάποιο δικαίωμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πάλι δύσκολο και θέλουμε να τελειώσουμε την σειρά των τελικών στην έδρα μας».
Για το αν περίμενε να δει τόσο κόσμο:
«Από 19 ετών είμαι στον ΠΑΟΚ αλλά δεν πίστευα ότι θα έπαιζα μπροστά σε 8.000 κόσμο. Ποτέ δεν πίστευα πως τα 40 άτομα θα γινόντουσαν 8.000 όμως τελικά αυτή η στιγμή ήρθε».
Για το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας:
Έχουμε δείξει πως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε πάρει το κύπελλο και γιατί να μην πάρουμε και το πρωτάθλημα».
Για το πώς θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός την Τετάρτη:
«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για όλα και θα μας πιέσει. Με καλή συγκέντρωση δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός έχει αξιοποιήσει όλους τους παίκτες του και όλα περνάνε από το χέρι μας».
Για τον Σαφράνοβιτς:
«Ότι και να πω είναι λίγο. Το παιδί είναι με ένα χέρι και μπορεί να μην βοηθάει πολύ στην επίθεση αλλά προσφέρει στην υποδοχή, την άμυνα και τις κρίσιμες φάσεις. Έχει αποδείξει πόσο μεγάλος παίκτης είναι».
 Για τους Γκόμεζ και Χιμένες:
«Έχουν δείξει σε πολλά παιχνίδια πως είναι πολύ καλοί παίκτες και φέτος είναι εκπληκτικοί».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: