Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Γκόγκας: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο χρυσός σκόρερ του Πανσερραϊκού στο χθεσινό ντέρμπι, Σάκης Γκόγκας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από την μία στιγμή στην άλλη βρεθήκαμε από την κόλαση στον παράδεισο. Ήταν μια από τις φάσεις που κάνουν όμορφο το ποδόσφαιρο. Εκεί που όλοι πίστευαν όταν θα δεχθούμε γκολ και θα ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση, ο Ανδρούτσος απέκρουσε το πέναλτι και στην επόμενη φάση σκοράραμε. Ευτυχώς για μας καταφέραμε επιτέλους να πάρουμε ένα ντέρμπι και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των τριών βαθμών».

Για το αν ο Πανσερραϊκός εξασφάλισε με τη νίκη αυτή την άνοδο: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Μένουν δύο ακόμη παιχνίδια για εμάς. Πανηγυρίσαμε χθες, ωστόσο, από σήμερα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Άρης έχει ένα βατό πρόγραμμα και το μόνο παιχνίδι που μπορεί να στραβοπατήσει είναι στην Αλεξανδρούπολη. Εμείς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά κόντρα στην Καστοριά και θα περιμένουμε κάποιο ευχάριστο νέο από την Αλεξανδρούπολη».

Για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές: «Θα γίνει σκληρή μάχη μέχρι το τέλος. Σίγουρα το ματς με το Αγιονέρι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Και πέρσι δυσκολευτήκαμε πολύ εκεί μέσα, αφού ο Εθνικός είναι μια ομάδα που δεν εμφανίζεται αδιάφορος σε κανένα ματς. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και να διαχειριστούμε κατάλληλα το ματς όπως κάναμε και χθες. Έχουμε δει πολλά απίστευτα πράγματα στο ποδόσφαιρο, μένουν ακόμη 180 λεπτά και πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Συνήθως οι λεγόμενες αδιάφορες ομάδες είναι αυτές που κάνουν τη ζημιά και πρέπει να δώσουμε προσοχή».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Γκόγκας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: