Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Θέλει να γυρίσει στην Άρσεναλ ο Ποντόλσκι»

Την επιθυμία του Λούκας Ποντόλσκι να επιστρέψει στην Άρσεναλ μετά το τέλος του δανεισμού του στην Ίντερ, αποκάλυψε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Ο Γερμανός επιθετικός παραχωρήθηκε από τους «κανονιέρηδες» στις αρχές Ιανουαρίου και από τότε, δημοσιεύματα τον ήθελαν ακόμα και να έχει ήδη πραγματοποιήσει την τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα του Βενγκέρ.
Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική, με τον τεχνικό της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, να προαναγγέλλει την αποχώρηση του Ποντόλσι από το Μιλάνο στο φινάλε της σεζόν και την επιθυμία του να επιστρέψει και να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στο ρόστερ της Άρσεναλ.
«Στην Ιταλία έχουμε μια συνήθεια να είμαστε ανυπόμονοι. Όμως δεν μπορούν τα πάντα να γίνουν γρήγορα, ειδικά όταν αλλάζεις χώρες και ομάδες. Η κατάσταση με τον Ποντόλσκι είναι λίγο διαφορετική, διότι είναι δανεικός και θέλει να επιστρέψει στην Άρσεναλ» απάντησε σε ερώτηση για τις κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν ο Μαντσίνι.
Ο Ποντόλσκι, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 12 ματς που έχει παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα, δεσμεύεται με συμβόλαιό έως το καλοκαίρι του 2016 με τους «κανονιέρηδες».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: