Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Διάψευση και… Πανθρακικός στη Βέροια!

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν στη Βέροια κάθε δημοσίευμα που αφορά προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν, ενώ τα προβλήματα παραμένουν για τον Στέφανο Γαϊτάνο εν όψει Πανθρακικού.

Διάψευση και… Πανθρακικός στη Βέροια
Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους στη Βέροια, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Η «βασίλισσα του Βορρά» είχε ρεπό, λόγω του προγραμματισμένου αγώνα με τη Νίκη Βόλου που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, και τώρα θα ήθελε έναν βαθμό με τους Ακρίτες που θα τελείωνε και μαθηματικά η παραμονή της στην κατηγορία.

Όσον αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδια κατοχής μπάλας με στόχο την φυσική κατάσταση και μετά εκπαιδευτικό δίτερμα και αποθεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Κενάν Μπαργκάν και ο Νέτο (πρόβλημα στον προσαγωγό). Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Τάτος απουσίασε από την προπόνηση, καθώς είχε εξασφαλίσει ειδική άδεια. Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου στις 11.00 το πρωί.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του συλλόγου διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο κάθε δημοσίευμα που αφορά προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση

Μετά από δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχωρήσεις, αλλά και για μετεγγραφές, ποδοσφαιριστών από και προς την ομάδα μας, η Π.Α.Ε. Βέροια τονίζει ότι δεν υφίσταται κανένα τέτοιο ζήτημα.

Ο απολογισμός της χρονιάς και η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού, θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, όταν υπό νέο τεχνικό επιτελείο θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν.

Μέχρι τότε η ομάδα είναι και θα παραμείνει προσηλωμένη στον στόχο της για την παραμονή στη Superleague και τη μέγιστη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: