Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Τσουκαλάς: «Καλύτερος στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μέσος του ΠΑΣ Σταύρος Τσουκαλάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ προερχόταν από δύο νίκες και είχε καλή ψυχολογία, αλλά και εμείς αποδείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και ιδιαίτερα κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία».

Για την επιστροφή του στην Τούμπα: «Είναι ο τρίτος χρόνος που έπαιξα ως αντίπαλος στην Τούμπα. Έχω παίξει αρκετά ματς και πάντα θα είναι μια ιδιαίτερη στιγμή. Από την στιγμή, όμως, που μπαίνω στο γήπεδο το μυαλό βρίσκεται εκεί. Κάποιες στιγμές μου έρχονται στο μυαλό στιγμές από το παρελθόν αλλά είμαι στον ΠΑΣ και προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα μου».

Για το αν αισθάνεται αδικημένος: «Αδικία δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο και ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Έτσι ελπίζω και εγώ να δικαιωθώ, ανεβαίνοντας σκαλοπάτια και πηγαίνοντας ψηλότερα κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να γίνει».

Για το αν θα επέστρεφε στον ΠΑΟΚ: «Γιατί όχι; Ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και ειδικά εγώ που έχω περάσει από τον ΠΑΟΚ και ξέρω πώς είναι».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Παιχνίδι με παιχνίδι βρίσκει τον εαυτό του και εκτιμώ πως στα πλέι οφ θα είναι ακόμη καλύτερος. Φέτος είδαμε πως έκανε κοιλιά στο μέσο της χρονιάς και προσπαθεί να βρει τον εαυτό του. Έχει τη δύναμη με όπλο και τον κόσμο του για να πάρει την 1η θέση στα πλέι οφ».

Για τα πλέι οφ: «Πρόκειται για έξι παιχνίδια διαφορετικά από τα τωρινά. Η κάθε ομάδα θα εμφανιστεί αλλιώς. Και ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται περίπου στην ίδια κατάσταση, όχι στο τοπ της φόρμας τους και θα φανεί εκείνη την περίοδο πώς θα είναι».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Τσουκαλάς στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: