Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Πρίφτης: «Να είμαστε σκληροί και ανταγωνιστικοί, με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (28/4, 8.45μ.μ.) τον Παναθηναϊκό στο «Nick Galis Hall», σε εξ αναβολής αγώνα για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για τη νίκη.

Μιλώντας στο arisbc.gr, ο κόουτς του Άρη τόνισε: «Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρωλίγκα θα είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένος και ενεργοποιημένος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναμφίβολα είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα και ξέρουμε ότι το ματς έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας».

Αναφερόμενος στον Άρη, ο οποίος προέρχεται από αγώνα, το περασμένο Σάββατο στα Τρίκαλα, ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε: «Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε κατ’ αρχήν το κομμάτι της κούρασης και της ελλιπούς προετοιμασίας, καθώς μεσολάβησαν μόλις δύο μέρες από το προηγούμενο παιχνίδι μας, όπως επίσης και κάποιους τραυματισμούς σημαντικών παικτών μας. Θέλουμε όμως να βγάλουμε ενέργεια, να είμαστε σκληροί και με τη βοήθεια του κόσμου μας να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: