Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Προθεσμία και σε Κουρίδη!!

Μετά τον Αριστείδη Σταθόπουλο, προθεσμία για να απολογηθεί πήρε από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς και ο Θόδωρος Κουρίδης. Στον εισαγγελέα υπηρεσίας ο Κομπότης, πιθανοί οι περιοριστικοί όροι.

Προθεσμία και σε Κουρίδη
Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Θόδωρος Κουρίδης. Ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου, πήρε προθεσμία μέχρι τις 2 Ιουνίου για να απολογηθεί.

Νωρίτερα, στην Ευελπίδων παρουσιάστηκε και το μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Αριστείδης Σταθόπουλος, που πήρε προθεσμία για τις 3 Ιουνίου. Ο συνεργάτης του Γιώργου Γκιρτζίκη αντιμετωπίζει κατηγορίες για την ίδια υπόθεση.

Στο μεταξύ, στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε και ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είχε κληθεί (αρχικά στις 3 Απριλίου, όταν και είχε πάρει προθεσμία) για μια δήλωση του ισχυρού άνδρα του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα, αλλά αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατά συναυτουργία δωροδοκία - δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, μετέβη με τον Γιώργο Ανδρεάδη στον εισαγγελέα υπηρεσίας και μένει να φανεί αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: