Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

«Ηρακλής και ΑΕΚ την άνοδο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηρακλής, Παύλος Μυροφορίδης και μίλησε για την νίκη των «κυανόλευκων» επί της ΑΕΚ και για την συνέχεια των πλέι – οφ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ο Ηρακλής κάθε βδομάδα αποδεικνύει πως είναι εδώ. Η ομάδα έκανε αυτό που ήξερε απέναντι σε έναν αντίπαλο που οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν ούτε ευκαιρία. Κερδίσαμε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Ο κόσμος έδωσε ένταση, πάθος και κερδίσαμε μια ομάδα πολύ δύσκολη για την Φούτμπολ Λιγκ. Προηγηθήκαμε κόντρα στην ροή του αγώνα όμως μετά το γκολ ήμασταν καλύτεροι. Το παιχνίδι ήταν το καλύτερο της Φούτμπολ Λιγκ και ένα από τα καλύτερα που έγιναν φέτος την Ελλάδα. Οι δύο ομάδες έδειξαν τι είναι το ποδόσφαιρο και τι συναισθήματα βγάζει».
Για την ΑΕΚ:
«Δεν μπορεί άλλη ομάδα να κερδίσει την ΑΕΚ. Αυτή την ΑΕΚ που είδαμε δεν μπορούν να την κερδίσουν οι αντίπαλοι μας».
Για τις ομάδες που θα ανέβουν:
«Θεωρώ ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα εμείς και η ΑΕΚ θα βγούμε. Δεν μπορούν οι αντίπαλοι μας να κοντράρουν αυτές τις ομάδες με λόγια. Ότι μπορεί να κάνει ο καθένας πρέπει να το αποδεικνύει στο γήπεδο και δεν μπορεί να πανηγυρίζει κάποιος στις κληρώσεις. Ο Ηρακλής δεν φοβάται κανέναν, σέβεται τους πάντες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».
Για τον Παπαθανασάκη:
« Δεν τον έχω δει τον πρόεδρο από χθες γιατί μετά το παιχνίδι… εξαφανίστηκα. Το παιχνίδι είχε φοβερή ένταση και εμείς μέσα το ζήσαμε πολύ διαφορετικά».
Για το γεγονός πως πηγαίνει δύο ώρες νωρίτερα στο γήπεδο:
«Μου αρέσει να βλέπω τους παίκτες, τον διαιτητή που κάνει ζέσταμα και τον κόσμο που μαζεύεται».
Για το γεγονός πως έπαιξε πρώτο ματς ο Ηρακλής με την ΑΕΚ:
«Το χθεσινό παιχνίδι είχε τα πάντα και ήταν το ιδανικότερο για έναρξη των πλέι – οφ. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν θα μπορούσε να μας είχε τόσο αφοσιωμένους και θα είχαμε το μυαλό μας στην Ξάνθη».
Για το ματς στην Ξάνθη:
«Ο Ηρακλής έχει πάρει πανάξια πρόκριση μέσα στην Τρίπολη και στον Πανιώνιο. Η ομάδα θα πάει στην Ξάνθη για να πάρει αυτό που πρέπει. Είναι ένα ματς μπροστά μας που πρέπει να κερδίσουμε. Ξεχνάμε το πρώτο παιχνίδι και πάμε για να προκριθούμε».
Για την δουλειά του Νίκου Παπαδόπουλου:
«Ο τρόπος που δουλεύει και διαχειρίζεται την ομάδα ο Νίκος είναι παράδειγμα προς μίμηση. Κανείς παίκτης δεν είναι στεναχωρημένος και όλοι ξέρουν πως δεν αδικούνται».
Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Ο λαός είναι συγκλονιστικός όπως είναι και όλη την χρονιά. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα και αυτό που βλέπει του αρέσει. Δεν νομίζω πως από εδώ και πέρα θα έχουμε λιγότερο κόσμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: