Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Κολοβός: «Θέμα κούρασης και ποιότητας»

Στην κόπωση της ομάδας του και την ποιότητα του Ολυμπιακού απέδωσε ο Δημήτρης Κολοβός το 2-2 του Πανιωνίου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Δίκαιο το αποτέλεσμα», τόνισε ο νεαρός μεσοεπιθετικός.

Κολοβός: «Θέμα κούρασης και ποιότητας»
Έναν ακόμη λόγο στον Ολυμπιακό (όπου και ανήκουν τα δικαιώματά του) να τον επανεντάξει στο δυναμικό του πρόσφερε ο Δημήτρης Κολοβός έχοντας ένα γκολ, μια ασίστ και γενικότερα πολύ καλή παρουσία στο χθεσινό 2-2 των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που σήμερα κλείνει τα 22 του χρόνια, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το παιχνίδι και το πού κρίθηκε, όπως και για τη δύσκολη συνέχεια των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στον Κώστα Μιαούλη και τον Ανδρέα Καραγιάννη για:

-το 2-2 με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μπορεί να γυρίσει τέτοιου είδους ματς. Ήταν πολύ καλός, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και πιστεύω πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας 2-0».

-το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Υπήρχε κούραση, γιατί ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή και έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο. Όταν πρέπει να κερδίσεις την μπάλα, είναι πιο κουραστικό από ό,τι να την κρατάς. Δεν πιστεύω όμως ότι το 2-2 ήρθε μόνο από την κούραση. Ήταν και η κλάση της ομάδας του Ολυμπιακού».

-τις αντεπιθέσεις του Πανιωνίου: «Δουλέψαμε πάνω στις αντεπιθέσεις, γιατί ξέραμε ότι δεν μπορείς να έχεις την κατοχή όταν αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερη ώρα την μπάλα για να βγάλουμε περισσότερες ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε, αλλά πετύχαμε και δύο γκολ».

-το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Είναι δύσκολο ματς. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, δεν έχει χάσει ακόμη στο γήπεδό του και το να πάρουμε βαθμούς εκεί θα είναι σημαντικό για μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: