Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Μουρίνιο: «Βαρετοί; Δεν νομίζω!»

Μπορεί οι οπαδοί της Άρσεναλ να φώναζαν συνθήματα κατά τη διάρκεια του λονδρέζικου ντέρμπι, χαρακτηρίζοντας βαρετό το παιχνίδι της Τσέλσι, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο απάντησε με τη δική του... θεωρία!

Μουρίνιο: «Βαρετοί; Δεν νομίζω!»
Τη δική του απάντηση έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε όσους οπαδούς της Άρσεναλ φώναζαν ότι το παιχνίδι της Τσέλσι είναι βαρετό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η Τσέλσι δεν είναι βαρετή και πως αυτό μπορεί να το δει κάποιος από διαφορετικά κριτήρια. «Δε νομίζω ότι η Τσέλσι είναι βαρετή. Δεν είναι αλήθεια. Εξαρτάται βέβαια με ποιο κριτήριο κρίνεις αν μια ομάδα είναι βαρετή ή όχι. Αν αυτό κρίνεται π.χ. στον αριθμό των γκολ, τότε έχουμε 18 ομάδες που είναι πιο βαρετές από εμάς», είπε ο προπονητής των «μπλε» που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι αν το κριτήριο είναι τα γκολ που σκοράρει κάποιος, τότε μόνο η Μάντσεστερ Σίτι είναι πάνω από την ομάδα του.

«Στο κριτήριο των γκολ, μόνο η Μάντσεστερ Σίτι είναι καλύτερη από εμάς. Από εκεί και πέρα, η Τσέλσι είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα», ήταν τα λόγια του 52χρονου που, πό στη συνέχεια, πήρε... φόρα!

«Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κάποια ομάδα καλύτερη από εμάς. Αν δούμε τις περισσότερες νίκες, τότε είμαστε οι καλύτεροι. Αν δούμε τους περισσότερους πόντους; Εϊμαστε οι καλύτεροι. Λιγότερες ήττες; Το ίδιο», ανέφερε ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ, ο οποίος συνέχισε σε ανάλογο ύφος.

«Αν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο είναι αυτή που οδηγεί την "κούρσα" της βαθμολογίας, τότε η Τσέλσι είναι η καλύτερη. Αν μιλάμε για την ομάδα που έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ, είναι και πάλι η Τσέλσι. Μόνο στα γκολ που σκοράρουμε είμαστε δεύτεροι», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο που τέλος επισήμανε ότι, όπως και αν δει κάποιος την ομάδα του φέτος, είναι ή η καλύτερη ή η δεύτερη καλύτερη.

«Όπως και αν κρίνετε τη φετινή Τσέλσι, είμαστε οι καλύτεροι και ακόμη και στη μοναδική εξαίρεση, είμαστε δεύτεροι. Είναι τόσο απλό», κατέληξε.

Η Τσέλσι είναι πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας με 77 βαθμούς, στο +10 από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ, έχοντας, μάλιστα, και παιχνίδι λιγότερο από τους «πολίτες». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: