Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Παπαδόπουλος: «Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δεν χρωστάει πουθενά» (audio)

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος και με αφορμή τη χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ερασιτέχνη.

Για τα κύπελλα σε χάντμπολ και βόλεϊ: «Όταν με τέτοια μπάτζετ παίρνεις τρόπαια, είναι μεγάλυτερες επιτυχίες από ότι αν θα είχαμε πληθώρα χρημάτων».

Για τον «σωτήρα» κύριο Ιβάν Σαββίδη: «Αν δεν ερχόταν ο κύριος Σαββίδης, θα είχαμε πολύ μεγάλα προβλήματα και δεν ξέρω πως θα βγαίνανε τα έξοδα. Το μνημόνιο πενταετούς διάρκειας που υπογράψαμε με τον κύριο Σαββίδη ήταν 600.000 και παρ' όλα αυτά μας έδωσε 800.000. Το backround μίας ομάδος φαίνεται από τις μεγάλες επιτυχίες και από τον κόσμο τον οποίο έχει. Ο ΠΑΟΚ μπορεί και με τα πολλά, μπορεί και με τα λίγα. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, αλλά αν δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις, δεν θα έρθουν και οι επιτυχίες. Δίοτι το χρήμα έχει μπει στη ζωή μας και ανάλογα με το πως το χειρίζεσαι, διοτί πάντα δεν παίζουν τα πολλά χρήματα, αλλά πως τα χειρίζεσαι, κάτι που εμείς ως ΑΣ ΠΑΟΚ, το χειριζόμαστε πολύ καλά.»

Για τον Ελληνικό Χρυσό: «Όσον αφορά για τον Ελληνικό χρυσό θα ήθελα να μιλήσουμε πιο πολύ για τις επιτυχίες που έχουμε παρά για ένα θέμα ανύπαρκτο αυτή τη στιγμή που μιλάμε και υποθετικό. Αν κάτι συμβεί ή αν κάτι γίνει με τον Ελληνικό χρυσό Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δούμε... Ναι, ο κύριος Κατσαρής ενοχλήθηκε για την ερώτηση που του έγινε για τον Ελληνικό χρυσό γιατί μόνο αυτός ξέρει τι τραβά και κάθε τέλος του μηνός πρέπει να πληρώσει ΙΚΑ, αθλητές κλπ»

Για το τμήμα βόλεϊ και για την προοπτική εκχώρησης του κύριου Ανδρέου στο μάνατζμεντ του συγκεκριμένου τμήματος είπε: «Αυτό το οποίο φάνηκε είναι ότι ο κύριος Ανδρέου θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλο και στο χώρο του βόλεϊ»

«Δεν έχει καθόλου χρέη ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, δεν χρωστάει πουθενά, είναι όλοι πληρωμένοι και αυτό σημαίνει πάρα πολλά την σήμερον ημέρα, οι πόρτες στον Ερασιτέχνη είναι ανοικτές για όλους όσους αγαπάνε αυτή την ιδέα που ονομάζεται ΠΑΟΚ».

Για τον Λάκη Οικονομίδη: «Είναι θέμα που θα τακτοποιηθεί...»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: