Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Λεώνης: «Φαβορί για το νταμπλ ο ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αλέκος Λεώνης, πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και προπονητής της χρυσής και αξέχαστης ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή. Ο 55χρονος πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τους τελικούς, για την ομάδα του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ και για την «ασύγκριτη» όπως την χαρακτήρισε ομάδα του Ηρακλή τη χρυσή δεκαετία του 2000.

Για τους τελικούς της Α1 βόλεϊ: «Φαβορί για το Πρωτάθλημα και συνάμα για το νταμπλ είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό το είπα τον Ιανουάριο με τις προσθήκες Χιμένεθ και Ραγκέλ, προσθήκες που δεν αξιολόγησε σωστά ο Ολυμπιακός. Οι συγκεκριμένες μεταγραφές έδωσαν το πλεονέκτημα στην ομάδα του ΠΑΟΚ»

Η τακτική ανάλυση των τελικών, μέσα από τα μάτια του Λεώνη: «Μέσα στο παιχνίδι του ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος, σέρβις μπλοκ και άμυνα δίνουν το πρωτάθλημα στον «Δικέφαλο του Βορρά», απέναντι σε μία κοντή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που στηρίζεται μόνο στην επίθεση».

Για καταξίωση του ΠΑΟΚ στο άθλημα του βόλεϊ: «Νομίζω ότι για να καταξιωθεί κάποιος σε ένα χώρο πρέπει να έχει διάρκεια, όπως τον Ηρακλή που για δέκα χρόνια είχε διάρκεια. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να μείνει κοντά στο άθλημα και στην προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση Ανδρέου».

Για την σύγκριση του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή του 2000: «Δεν υπάρχει καμία σύγκριση, άλλες εποχές τότε, άλλες τώρα. Το επίπεδο του βόλεϊ στην Ελλάδα έπεσε πάρα πολύ. Βέβαια δεν μειώνω την προσπάθεια του ΠΑΟΚ.

«Με την επιστροφή του Ηρακλή στην Α1 ελπίζω να δούμε δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστούν, για το καλό της πόλης»!


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: