Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Πρίφτης: «Μεγάλο το διάστημα απραξίας»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στο «σκούριασμα» του Άρη, που έχει να παίξει ένα μήνα στην Α1, εν όψει του αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα.

Πρίφτης: «Μεγάλο το διάστημα απραξίας»
Μια ο τελικός Κυπέλλου, μια το Πάσχα, μια ο αναβληθείς λόγω Ευρωλίγκας αγώνας με τον Παναθηναϊκό, ο Άρης θα παίξει το Σάββατο στα Τρίκαλα (17:00) μετά από ένα μήνα απραξίας.

«Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας, το οποίο κράτησε ένα μήνα. Κάτι που ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε. Το παιχνίδι που παίζουμε είναι σημαντικής σημασίας σε ό,τι αφορά τη βαθμολογική μας κατάταξη στην κανονική περίοδο», ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Θα έχουμε απέναντί μας μία ομάδα η οποία ουσιαστικά έχει πετύχει το βασικό της στόχο αλλά παρουσιάζεται πολύ ανταγωνιστική σε κάθε αναμέτρηση, όπως έκανε στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα με επιθετικό προσανατολισμό και αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ σκληρή άμυνα και να βγάλουμε ενέργεια, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη», πρόσθεσε ο προπονητής των «κιτρίνων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: