Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Γεωργαλλής: «Να βγάλουμε την εικόνα των προπονήσεων»

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Απόλλων Πατρών, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Κόροιβο Αμαλιάδας, εκτός έδρας (25/04, 17:00), με τον Γιάννη Γεωργαλλή να τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δείξουν την εικόνα που βγάζουν στις προπονήσεις.
Ο φόργοουρντ των «μελανόλευκων» έγραψε:
«Την προηγούμενη εβδομάδα δείξαμε για άλλη μια φορά την άσχημη εικόνα μας. Αν και ξεκινήσαμε καλά, δεν ολοκληρώσαμε το παιχνίδι όπως θα θέλαμε. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει παράπονα και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Απομένουν τρεις αγωνιστικές για να «σώσουμε» τη χρονιά και να μπούμε στα πλέι οφ. Κάτι που πιστεύω ότι το αξίζει η ομάδα και το θέλει ο κόσμος μας, που μας στήριξε με το παραπάνω τη φετινή χρονιά.
Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Δόξα τω Θεώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Είμαστε καλά και προπονούμαστε σκληρά. Μένει να το βγάλουμε αυτό και στα παιχνίδια. Νομίζω ότι αν παίξουμε όπως μας βγαίνει στην προπόνηση θα παρουσιάσουμε ένα πολύ βελτιωμένο πρόσωπο.
Μιλήσαμε πολύ μεταξύ μας το τελευταίο διάστημα, μιλήσαμε και με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία μας εξήγησε ότι θέλει καλό αποτέλεσμα. Πρέπει κι εμείς να ανταποκριθούμε μέσα στο γήπεδο.
Ο αντίπαλός μας σώθηκε και μαθηματικά, και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ξέρουμε ότι είναι ομάδα του προπονητή και παίζει πολύ καλή άμυνα. Στην επίθεση ξέρει να «διαβάζει» τις αδυναμίες του αντιπάλου. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο…
Γιάννης Γεωργαλλής»

Δεν υπάρχουν σχόλια: