Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Νικολούδης: «Το χρειάζεται περισσότερο ο Ηρακλής» (audio)

Στο Metropolis 95,5 καιτην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Τάκης Νικολούδης και μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Το χρειάζεται περισσότερο ο Ηρακλής. Η τελευταία αγωνιστική ήταν κακή από πλευράς αποτελέσματος και αν ο Ηρακλής κερδίσει θα έχει κλειδώσει η δυάδα. Δύσκολα άλλη ομάδα πλην του Ηρακλή να κάνει 5 νίκες. Συμπαθώ την και την ΑΕΚ αλλά θέλω να το πάρει ο Ηρακλής.

Για το υπόλοιπο της σεζόν: «Πρώτος στόχος του Ηρακλή για να γίνει ξανά μεγάλος, είναι η άνοδος, είτε ως πρώτος είτε ως δεύτερος και όχι το Κύπελλο. Επίσης μέσα σε δύο τρία χρόνια, να χτίσει μια πολύ καλή ομάδα καθώς έχει νέους και ικανούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλή όχι μόνο από πλευράς αποτελεσμάτων αλλά και απόδοσης.

Ηρακλής ή ΑΕΚ την Κυριακή: «Ηρακλάρα. Δεν το συζητάμε. Έχει περισσότερο ανάγκη τη νίκη και για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους και αν τα καταφέρει θα τελειώσει με την υπόθεση άνοδος».

Ακούστε όσα είπε ο Τάκης Νικολούδης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: