Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Αναστασίου: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Στα σημεία που θα αλλάξουν την εικόνα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο ματς με την Ξάνθη. «Αναγνωρίζω τα λάθη μου», είπε.

Αναστασίου: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»
Ο περιορισμός των λαθών θα αλλάξει την εικόνα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου σε συνέντευξή του στη Nova, στην οποία τόνισε πως οι «πράσινοι» ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο ματς με την Ξάνθη.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέλαβε την ευθύνη των λαθών που έχει κάνει, τονίζοντας όμως πως τακτικά η ομάδα του δεν υστερεί, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΝΟVA:

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε τις κανονικές μας δυνατότητες και αυτό θέλουμε για το ματς του Σαββάτου. Αυτό που δεν μπορούμε να πούμε είναι πως δεν υπάρχει διάθεση. Στην Κομοτηνή ήμασταν καλύτεροι αλλά όταν θες να κερδίσεις κάτι σε κάνει να μην σκέφτεσαι. Σε συνδυασμό με κάποια πράγματα που έγιναν δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Ήμασταν καλύτεροι τακτικά αλλά με δύο λάθη δικά μας δεχθήκαμε δύο γκολ».

Για την κριτική στην ομάδα: «Είναι λογικό να υπάρχει κριτική. Το θέμα είναι αν η κριτική σε κάνει καλύτερο ή σου δημιουργεί πρόβλημα. Σαν ομάδα ξέρουμε τι κάνουμε και που στοχεύουμε. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά, από το ποιος είναι αυτός που το βλέπει το ποδόσφαιρο. Είμαστε οι πιο σκληροί κριτές του εαυτού μας. Θα αλλάξει αυτή η εικόνα. Είναι σίγουρο και δεδομένο. Πρέπει να περιορίσουμε τα ανόητα λάθη που κάνουμε».

Για την κριτική στον ίδιο: «Δεν διάβασα κάτι. Δεν παρακολούθησα. Πάντα υπάρχει η κριτική. Τακτικά δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον Πανθρακικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αν το έβαζε ο Ατζαγκούν δεν θα λέγαμε τώρα αυτά. Είναι λογική η κριτική. Δεν αποποιήθηκα την ευθύνη μου. Αναγνωρίζω τα λάθη μου και έχω το θάρρος να είμαι σκληρός με τον εαυτό μου».

Για την Ξάνθη: «Η Ξάνθη μας δημιούργησε πολλά προβλήματα φέτος. Δεν είναι το πως παίζει η Ξάνθη αλλά το πως ήμασταν εμείς σε αυτά τα ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θα το κάνουμε. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού της. Τους ξέρουμε».

Για την επιστροφή του κόσμου: «Πάντα η Λεωφόρος μας δίνει κίνητρο και ώθηση. Είναι ξενέρωμα για τους παίκτες να παίζουν σε άδειο γήπεδο. Είναι πιο ωραίο και πιο όμορφο να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: