Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

«Μια οικογένεια ο Ηρακλής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο επίτιμος πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Ατματζίδης και μίλησε για την κατάσταση στους «κυανόλευκους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ομάδα του Ηρακλή:
«Η ομάδα είναι πολύ καλή και έχει ισάξιους αναπληρωματικούς. Πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά και πιστεύω στην δύναμη, την αγάπη και την μεγάλη δυναμική της ομάδας μας».
Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:
«Έχουν καλή ομάδα οι αντίπαλοι όμως έχουμε και εμείς καλούς παίκτες και θα κάνουμε ότι πρέπει. Όλα τα παιχνίδια είναι καθοριστικά και πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε. Αν κερδίσει ο Ηρακλής αυτό το παιχνίδι βάζει το ένα πόδι στην Σούπερ Λιγκ».
Για το αν έχει μιλήσει με τον Παπαθανασάκη:
«Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του αλλά είμαστε μια οικογένεια όλοι και κάποια στιγμή θα βρεθούμε».
Για το κλίμα στην ομάδα:
« Όλα τα παιδιά είναι αγαπημένα και μια οικογένεια. Μπορείς όταν γίνεται μια αλλαγή να καταλάβεις τι συμβαίνει μεταξύ τους».
Για την φετινή χρονιά:
«Κανείς δεν περίμενε να πάει τόσο καλά η ομάδα. Έχουμε πολλά νέα και άπειρα παιδιά όμως έπεσαν σε πολύ καλό προπονητή που εκμεταλλεύτηκε όλες τις προϋποθέσεις που υπήρχαν. Πολλοί λίγες ομάδες δέχτηκαν τόσο λίγα γκολ σε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα».
Για το Ηρακλής – Λάρισα:
«Η διαιτησία μας έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι και δεν το πήρα με καλό μάτι. Ίσως εκνευρίστηκε ο ποδοσφαιριστής και για αυτό εκτέλεσε έτσι σε αυτή την φάση. Δεν ήταν πέναλτι και καλά έκανε και το έχασε. Είναι κρίμα να βρίσκεται μια ομάδα σε αυτή την θέση. Εμείς θέλουμε καθαρή διαιτησία και ο διαιτητής δεν έπαιξε για τον Ηρακλή αλλά για Τρίτη ομάδα».
Για τους επτά βαθμούς που έχει ο Ηρακλής στο ξεκίνημα των πλέι – οφ:
«Οι επτά βαθμοί δεν είναι τίποτα αν δεν παίζει η ομάδα. Πρέπει να κάνουμε καλές εμφανίσεις. Εγώ την είδα καλά την ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: