Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Γκουαρντιόλα: «Καλύτερη στον κόσμο η Μπαρτσελόνα»

Ως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος τόνισε ότι θα χρειαστεί όλους τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να αποκλείσει τους Καταλανούς.

Γκουαρντιόλα: «Καλύτερη στον κόσμο η Μπαρτσελόνα»
Χαρούμενος που επιστρέφει... σπίτι του δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μπαρτσελόνα.

Η Μπάγερν κληρώθηκε με τους «μπλαουγκράνα» για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον τεχνικό των Βαυαρών να δηλώνει ότι για εκείνον είναι κάτι ξεχωριστό η επιστροφή του στη Βαρκελώνη καθώς τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον καταλανικό σύλλογο, από όπου αναδείχθηκε!

«Είμαι ευγνώμων που έχω την ευκαιρία να γυρίσω στη Βαρκελώνη με τη Μπάγερν. Είναι κάτι ξεχωριστό καθώς απόλαυσα μεγάλες επιτυχίες εκεί. Δεν μπορώ να πω τίποτα κακό για την Μπαρτσελόνα. Το μόνο που έχω για αυτόν τον σύλλογο είναι σεβασμός. Ποτέ δε θα ξεχάσω αυτά τα δύο παιχνίδια», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού που στη συνέχεια τόνισε ότι οι Καταλανοί έχουν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο.

«Θα χρειαστούμε ολόκληρη την ομάδα μας για να επικρατήσουμε της Μπαρτσελόνα. Πιστέψτε με είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Δεν έχει αλλάξει η φιλοσοφία της απ' όταν ήμουν εγώ εκεί. Παραμένει σχεδόν η ίδια ομάδα», είπε ο 44χρονος που τέλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λουίς Ενρίκε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Λουίς Ενρίκε καθώς είναι πολύ καλός προπονητής και ένας υπέροχος άνθρωπος», κατέληξε.

Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει στην Ισπανία στις 6/5 με τη ρεβάνς του Μονάχου να γίνεται στις 12/5. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: