Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ομπράντοβιτς: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν το κλειδί»

Η Φενέρμπαχτσε πανηγύρισε την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου αποθέωσε τους παίκτες του, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Ο πολυνίκης προπονητής δήλωσε: «Αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος μας και τον επιτύχαμε με το 3-0. Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι και στη Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους. Είχαμε μεγάλα προβλήματα τραυματισμών, αλλά πήραμε βοήθειες από όλους τους παίκτες. Πριν το δεύτερο παιχνίδι με τη Μακάμπι ο Σιπάχι κι ο Ζήσης ήταν τραυματίες, αλλά ήθελαν να παίξουν οπωσδήποτε. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν αυτό στο οποίο γυρίσαμε το διακόπτη. Ο κόσμος μάς στήριξε πολύ μες στη σεζόν κι η στήριξη ήταν ενδεικτική της σχέσης που επικρατεί μεταξύ της ομάδας και των οπαδών».
Ο Νίκος Ζήσης, από την πλευρά του, τόνισε: «Είμαι πολύ τυχερός, ήταν μια μεγάλη ευκαιρία ο ερχομός μου εδώ. Προσπαθώ να συνεισφέρω με τον καλύτερο τρόπο.Στο Τοπ-16, ο κόουτς μας υπενθύμισε μετά τις δυο ήττες πως υπάρχουν 11 παιχνίδια ακόμη κι εμείς δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Οι ευθύνες αυξήθηκαν μετά τον τραυματισμό του Χίκμαν, καθώς πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό παίκτη. Οι οπαδοί μας είναι εξαιρετικοί και μας στηρίζουν συνεχώς».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: