Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Αποστολή… ανόδου!

Δίχως εκπλήξεις η αποστολή της ΑΕΚ για την πρεμιέρα των play offs, μέσω των οποίων φιλοδοξεί να «σφραγίσει» την άνοδο στη Super League. Ανακάτεψε την τράπουλα ο Τραϊανός Δέλλας εν όψει Ηρακλή.

Αποστολή… ανόδου
Έτοιμη για τα play offs η ΑΕΚ. Μετά από παύση τριών εβδομάδων, την Κυριακή ρίχνεται στη μάχη για την εξασφάλιση της ανόδου αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο».

Η προετοιμασία της «Ένωσης» συνεχίστηκε και η αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Τραϊανό Δέλλα δεν είχε εκπλήξεις. Πέραν των Πέτρου Μάνταλου και Ιβάν Μπρέσεβιτς, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται ως το τέλος της σεζόν, εκτός έμειναν οι Άλεξ Ντακόλ (φυσιοθεραπεία) και Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο (αποθεραπεία), όπως και ο Γιώργος Σαρρής.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Γροντής, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Ντούνης, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Φαγέ, Μπαρμπόσα, Ζόριτς, Γιόχανσον και Κρισάντους.

Στις δοκιμές που έγιναν ο Τραϊανός Δέλλας ανακάτεψε την τράπουλα. Επέλεξε τον Λαμπρόπουλο αντί του Τζανετόπουλο στο κέντρο άμυνας, έβαλε τον Γροντή αντί του Ζόριτς σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ στην επίθεση τοποθέτησε τον Κρισάντους και δεξιά τον Ντούνη αντί των Αραβίδη και Πλατέλλα. Οι Ανέστης, Μπακάκης, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Ανάκογλου και Μπαρμπόσα ήταν σταθεροί σε σχέση με τις προηγούμενες δοκιμές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: