Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

«Ο Μίτσελ είναι απατεώνας, μου είπε να πάω να γ@@@@ώ»! (pic)

Σάλο στην Ισπανία έχει ήδη προκαλέσει προδημοσιεύση ενός βιβλίου στο οποίο ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, στρέφεται εναντίον Ραούλ, Φίγκο, Κασίγιας, Ντελ Μπόσκε, αλλά και του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού.
 
Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο διάσημος δημοσιογράφος Χοσέ Αντόνιο Αμπεγιάν, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε αθλητικός διευθυντής στην ομάδα επί προεδρίας Ραμόν Καλδερόν και Φλορεντίνο Πέρεθ. Στο βιβλίο καταγράφονται άγνωστα περιστατικά, αλλά και ιδιαίτερα αποκαλυπτικές συνομιλίες του σημερινού προέδρου της «βασίλισσας», στον οποίο αποδίδονται ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις για πρώην παίκτες και προπονητές.

Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το βιβλίο:



Για τον Μίτσελ: 
Το 2009 άρχισε η δεύτερη θητεία του Πέρεθ στην προεδρία της Ρεάλ. Ο Αμπεγιάν τον ρώτησε τότε αν υπολογίζει την «πεντάδα του Γύπα» σε αυτό το νέο πρότζεκτ. «Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτοι. Μου επιτρέπεις να σου πω την αλήθεια; Ο Μίτσελ και ο Μπουντραχένιο πιστεύουν πως θα τους τα «σκάει» η Ρεάλ μέχρι να πεθάνουν. Και οι άλλοι τρεις το ίδιο: ο Σαντσίς και ο Βάθκεθ. Δεν τους ενδιέφερε τίποτα. Αρκεί να βγάζουν 100 εκατομμύρια το χρόνο από τη Ρεάλ. Πρώτα ήρθε ο Μπουντραχένιο, που μου ζήτησε 100 εκατομμύρια. Μετά ήρθε ο Μίτσελ και του είπα να του δώσω 50 εκατομμύρια και μου απάντησε να πάω να γ@@@@ώ. Και μου λέει ''είναι δυνατόν να πάρω 50 εκατομμύρια;''. Ο Μίτσελ είναι ένας τύπος που δεν έχει κάνει τίποτα για τη Ρεάλ και σαν προπονητής μας υποβίβασε κιόλας. Είναι απατεώνας, αλλά έχει την προστασία του Ντε Λα Μορένα (σ.σ δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser)».

Για τον Ντελ Μπόσκε και τον Κασίγιας 
«Ο Ντελ Μπόσκε δεν κάνει για προπονητής και ο Κασίγιας δεν κάνει για τη Ρεάλ. Εγώ τα λέω και σε κάποιους ακούγεται άσχημα. Δεν έχω καμία εμμονή με τον Ντελ Μπόσκε, ειλικρινά, αλλά αυτός δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Τους καλούς προπονητές, όπως και τους καλούς παίκτες τους θέλουν πολλές ομάδες. Ο Ντελ Μπόσκε δεν είχε καμία ομάδα, διότι απλά δεν είναι προπονητής. Δεν διαθέτει κανένα προσόν: ούτε γυμναστική δεν ξέρει, πόσο μάλλον στρατηγική ή πως να ηγηθεί μιας ομάδας».

Για τους Φίγκο και Ραούλ 
«Όλα τα άσχημα στη Ρεάλ άρχισαν την εποχή εκείνη, κυρίως μετά την άφιξη του Φίγκο. Έγινε κολλητός με τον Ραούλ και οι δύο τους έκαναν ό,τι ήθελαν στα αποδυτήρια. Αυτοί έκαναν κουμάντο, είναι ξεκάθαρο.Ο Φίγκο χαλούσε τα αποδυτήρια, είναι ένας μ@@@@@ς, όπως και ο Ραούλ. Ο Βιθέντε δεν είχε κανέναν λόγο».

Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: