Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Αθανασούλας: «Χάσαμε πάλι στο σουτ»


Στην οριακή ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας που ουσιαστικά έφερε τον υποβιβασμό του Πανελευσινιακού στην Α2, αναφέρθηκε στο προσωπικό του blog στο esake.gr ο Γιάννης Αθανασούλας.

Αθανασούλας: «Χάσαμε πάλι στο σουτ»
Η αποτυχία του Πανελευσινιακού για ακόμα μία φορά στη φετινή Basket League να πάρει τη νίκη στο τελευταίο σουτ οδήγησε στον υποβιβασμό στη Α2 σύμφωνα με τον Γιάννη Αθανασούλα, καθώς μετά την ήττα τους από τον Κόροιβο οι Ελευσινιώτες έχουν πλέον μηδαμίνες ελπίδες για να προλάβουν το... τρένο της παραμονής.

O 28χρονος φόργουορντ μίλησε και για την παλιά του ομάδα, τον Πανιώνιο που θα βρει αντιμέτωπο το Σάββατο (25/4), σημειώνοντας πως δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του ο Γιάννης Αθανασούλας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους,

Για άλλη μια φορά χάσαμε ένα παιχνίδι που κρίνετε στην μια κατοχή. Ενώ κάναμε μια καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε ένα προβάδισμα δυστυχώς η πίεση του αποτελέσματος και η κακή αμυντική μας συμπεριφορά επέτρεψαν στον Κόροιβο να επιστρέψει στο παιχνίδι και να το πάει στον πόντο. Εκεί πάλι παρουσιάσαμε τις ίδιες αμυντικές αδυναμίες και δυστυχώς πήγε το παιχνίδι στο ένα σουτ όπου για ακόμα μια φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε χάνοντας το παιχνίδι και ουσιαστικά και τις τελευταίες ελπίδες μας για παραμονή στην κατηγορία.

Αύριο παίζουμε με μια ομάδα που και αυτή βρίσκετε στην ίδια άσχημη κατάσταση με εμάς. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς λίγο έως πολύ είναι ένα διαδικαστικό παιχνίδι αλλά πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί όπως αρμόζει στον επαγγελματικό αθλητισμό και να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο. Προσωπικά για εμένα είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς επιστρέφω αντίπαλος σε ένα γήπεδο και σε μια ομάδα που αγωνιζόμουν επί τέσσερα χρόνια και έχω ζήσει πολλές χαρές και ιδιαίτερες στιγμές. Σίγουρα η βαρύτητα του αγώνα δεν είναι αυτή που αρμόζει στην ιστορία και στον υπέροχο κόσμο του Πανιωνίου αλλά έτσι είναι η ζωή και το άθλημα που υπηρετούμε μας επιβάλλει να είμαστε επαγγελματίες μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: