Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Κοντονής: «Κανένας δεν θα αδικηθεί»

Ίσες αποστάσεις δεσμεύτηκε ο Στ.Κοντονής πως θα κρατήσει η κυβέρνηση απέναντι σε όλες τις ομάδες,είτε είναι υπέρ των μέτρων που λαμβάνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο είτε κατά.Το «μήνυμα» προς την UEFA.

Κοντονής: «Κανένας δεν θα αδικηθεί»
Τη διαβεβαίωση πως η κυβέρνηση θα έχει την ίδια στάση απέναντι σε όλες τις ομάδες, είτε αυτές τάσσονται υπέρ είτε αντιτίθενται στα μέτρα που λαμβάνονται για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, έδωσε ο Σταύρος Κοντονής μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Βαγγέλη Ασλανίδη.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά, όταν εκπρόσωποι των μεγάλων αλλά και μικρότερων ομάδων καταθέτουν τη στήριξή τους στο δύσκολο κι επίπονο έργο που έχει αναλάβει η κυβέρνηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανεξάρτητα από το ποια είναι τα κίνητρα, που μπορεί και να μην υπάρχουν, που ένας σύλλογος τοποθετείται θετικά ή αρνητικά ή είναι επιφυλακτικός, η κυβέρνηση δεν θα ξεφύγει ούτε χιλιοστό από τις αρχικές της τοποθετήσεις να συμπεριφέρεται με ισονομία απέναντι σε όλες τις ομάδες. Να μην υπάρχει καμία ανησυχία γι’ αυτό. Η Κυβέρνηση θα κάνει το καθήκον της με αίσθημα ευθύνης. Κανένας δεν θα αδικηθεί. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε για το συμφέρον του αθλητισμού και της ελληνικής κοινωνίας», ανέφερε ο υφυπουργός.

Όσο για την παρουσία ανθρώπων της UEFA την Τρίτη στη Βουλή μετά από σχετική πρόσκληση για τη συζήτηση του περίφημου νομοσχεδίου, είπε: «Αναμένουμε τους ανθρώπους της UEFA να τοποθετηθούν στη Βουλή και ελπίζω να έχουν καταλάβει πως χρειάζεται μια άμεση επαφή με τη ΓΓΑ. Ελπίζω να το έχουν καταλάβει αυτό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: