Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες ο τίτλος»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Θανάσης Μουστακίδης και μίλησε για τους τελικούς του πρωταθλήματος της volleyleauge μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αξίζει συγχαρητήρια και δεν περίμενα τέτοια εικόνα. Η συμπεριφορά τους ήταν άψογη και τίμησαν και τους αθλητές τους. Κανείς αθλητής δεν θέλει να παίζει σε άδεια γήπεδα. Αυτή η ομάδα φέτος έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο».
Για τον πρώτο τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού:
«Ήταν ένα ντέρμπι με καλές και κακές στιγμές. Παίχτηκε καλό και κακό βόλεϊ και ήταν ένα ματς γεμάτο. Ακολουθεί ένα ματς ακόμα και για εμένα το πρωτάθλημα θα κριθεί την επόμενη και την μεθεπόμενη αγωνιστική. Αυτά τα δύο ματς θα κρίνουν και το πρωτάθλημα».
Για τους παίκτες που ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ:
«Αγωνιστικά ο Γκόμεζ ήταν εκπληκτικός, πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Κουρνέτας και θέλω να σταθώ και στον Σαφράνοβιτς που είναι το κλειδί της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ. Είναι μια φυσιογνωμία που αλλάζει το παιχνίδι».
Για τον Ολυμπιακό:
 «Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό βόλεϊ όμως κατά διαστήματα δεν ήταν καλός. Ίσως θα έπρεπε ο Ολυμπιακός να προσπαθήσει και με άλλους παίκτες. Και οι δύο ομάδες έχουν περιθώρια βελτίωσης. Το προβάδισμα το έχει ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας αλλά και επειδή έχει έναν Γκόμεζ σε τρομερή κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όμως καθώς και ο Ολυμπιακός αλλά και ο ΠΑΟΚ έχουν αθλητές που έχουν πάρει πρωταθλήματα. Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στην λεπτομέρεια».
Για την ψυχολογία του πρωταθλητή:
«Για να είσαι πρωταθλητής πρέπει να παίζεις σε δύσκολες συνθήκες, με άγχος και κούραση. Το να είναι κάποιος καλός στην προπόνηση δεν λέει κάτι. Επίσης, το κάθε παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό».
Για την δίψα του κόσμου του ΠΑΟΚ:
«Ήταν ρεκόρ και αξίζει συγχαρητήρια ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Βοήθησε πολύ το μεγάλο γήπεδο αλλά και η ομάδα του ΠΑΟΚ που είναι πολυπληθής. Υπάρχει μεγάλη δίψα για τίτλο και βοήθησε πάρα πολύ και το κύπελλο που κατακτήθηκε. Εύχομαι ένα μέρος του κόσμου να μείνει στο άθλημα».
Για το φετινό πρωτάθλημα:
«Δεν θα το έλεγα καλό πρωτάθλημα. Είναι ένα αναξιόπιστο πρωτάθλημα και έχει αλλοιωθεί πάρα πολύ. Υπάρχουν ομάδες που ξεκίνησαν πιο αργά, έφευγαν παίκτες και συνέχεια έπαιζαν με διαφορετικό τρόπο. Ακόμα και από εμάς έφυγαν δυο παίκτες. Πήγαμε και παίξαμε στη Σύρο και στην Λαμία χωρίς πασαδόρο και είναι και αυτό αλλοίωση. Υπήρχαν ομάδες και παίκτες απλήρωτοι στο πρωτάθλημα και όλα αυτά είναι παράγοντες που επηρεάζουν».
Για τον Βασίλη Κουρνέτα:
«Ο Βασίλης κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα και του δίνω συγχαρητήρια. Έχει ένα προσωπικό στοίχημα και θέλει να αποδείξει πως κακώς έφυγε από τον Ολυμπιακό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: