Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Μαυροειδής: «Μπράβο στον Ολυμπιακό»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής απένειμε τα εύσημα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Final Four και τόνισε πως η Νέα Κηφισιά θα παλέψει για τις όποιες ελπίδες έχει για τα play offs, αρχίζοντας από τη Δράμα.

Μαυροειδής: «Μπράβο στον Ολυμπιακό»

«Ξεκινώντας την σημερινή μας επικοινωνία θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του στο Φάιναλ Φορ της Μαδρίτης. Ήταν μια καταπληκτική εμφάνιση από τους παίκτες του Ολυμπιακού που με τη συνέπεια τους στα μεγάλα ευρωπαϊκά ραντεβού αποδεικνύουν ότι δικαίως συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Στα δικά μας τώρα, το περασμένο Σάββατο φτάσαμε και πάλι πολύ κοντά να πανηγυρίσουμε μια σπουδαία νίκη, αλλά τα λάθη μας και οι αμυντικές ολιγωρίες μας στο τέλος επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει. Ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε για περισσότερο από 37 λεπτά καθώς ελέγχαμε πλήρως το ματς σε εκείνο το διάστημα. Εάν είχαμε νικήσει τον αγώνα με το δικέφαλο θα μπορούσαμε τώρα να μιλάμε για είσοδο στα πλέι οφ. Μαθηματικά βέβαια όλα ανοικτά είναι αλλά πρώτον θα πρέπει να κάνουμε το 3 στα 3 και δεύτερον πλέον δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.

Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και η καλύτερη για την ομάδα μας καθώς οι τραυματισμοί που δεν λένε να μας εγκαταλείψουν όλη την χρονιά έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΚΑΟΔ δεν ήταν και η ιδανικότερη καθώς οι Ντούβνιακ και Λιακόπουλος δεν προπονήθηκαν καθόλου λόγω τραυματισμού και δεν υπολογίζονται και για το Σαββατιάτικο ματς.

Η αποστολή μας στη Δράμα ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη καθώς ο ΚΑΟΔ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά οι απουσίες την καθιστούν ακόμα δυσκολότερη.

Η Δράμα είναι μια ομάδα που παίζει σωστό και καλό μπάσκετ. Έχει στόχους στην επίθεση της και για αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ επιθετικοί στην άμυνα μας, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε από τις επιθετικές συνεργασίες τους παίκτες του ΚΑΟΔ και να έχουμε αυτοπεποίθηση και σωστές επιλογές στην δική μας επίθεση
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: