Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Κουμπούρας: «Υπόκλιση στον Σπανούλη, συγχαρητήρια στον Καλαμπόκη»

Ο Φάνης Κουμπούρας ανανέωσε το blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, γράφοντας για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τον Γιάννη Καλαμπόκη, που έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.
Ο γκαρντ των Κρητικών έγραψε:
«Καλησπέρα, μιλάμε ξανά από το blog του ΕΣΑΚΕ.
Χθες τελείωσαν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα και για άλλη μια χρονιά έχουμε μια Ελληνική ομάδα στο φάιναλ-φορ! Γεμάτα γήπεδα, φανταστική ατμόσφαιρα και σούπερ παιχνίδια που σίγουρα όλος ο κόσμος τα ευχαριστήθηκε. Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ με το τεράστιο μπάτζετ αλλά έδειξε ότι έχουν μπει οι βάσεις για κάτι πολύ καλό στο μέλλον. Από την άλλη μεριά ο Ολυμπιακός πέρασε την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, με πολλή βοήθεια από όλους τους παίκτες αλλά και την τεράστια προσωπικότητα του Σπανούλη όπου σε αυτά τα ματς παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.
Εμείς την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε το παιχνίδι στην Ρόδο και δείξαμε για άλλη μια φορά ότι η μεγάλη διακοπή μας έκανε κακό και μας έβγαλε τελείως εκτός του καλού ρυθμού που είχαμε αποκτήσει. Τώρα, υποδεχόμαστε στο Ρέθυμνο την ΑΕΚ, ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή την στιγμή. Σίγουρα το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε για άλλη μια φορά να παρουσιάσουμε ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό παιχνίδι στον κόσμο που θα μας παρακολουθήσει.
Υ.Γ Ο αρχηγός μας (Καλαμπόκης) έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς και εύχομαι στην οικογένεια του μέσα από την καρδιά μου υγεία και ευτυχία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: